„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+2.9 °C
apmācies

Labklājības ministre tirgū nopirka reņģes

17.martā pirmos pircējus uzņēma jauns tirgus paviljons „Zaļais tirgus”, kas izvietots „Ditton namā”. Daugavpils rajona padomes priekšsēdētāja Janīna Jalinska, atklājot tirgu, pauda prieku, ka pilsētnieki šeit varēs iegādāties rajona iedzīvotāju atvesto produkciju – svaigus dārzeņus, augļus, piena produktus u.c.

Komentāri

31.03.2006 21:33
Zuzei
nevaig tagad vainot LL, es so avizi milu. vini nav vainigi,ka vina renges nopirka. tas ir fakts un tur neko nevar darit, pie tam tur nekas nav komentets, vienkarsi uzraxtits,ka ta tas notika. swh nevajag te tagad cildinat. ai,ai,ai, lai tak citee,ja nav ko citu darit! un tak lai peerk! laikam labi smarzoja! ;o)
30.03.2006 08:53
menga 123
nu tik leetu korupcijas kukuli pat nav veerts"knaba"izskatit !kaut gan no otras puses skatoties-dazam labam "rengju"edajam tads kukulitis butu veselam menesim zivju virums ! nez vai vinja kadreiz kaut ko pasniedz ari nabadziba nonakusai mamuljai ! jeb tas bija tikai reklamai un savai "podruskai".be to naudinju kaut ka ar dievpaligu vares ari no tas mazas pasvaldibas kases izjemt un norakstit ka neparedzetus izdevumus stihijas gadijuma!
24.03.2006 17:36
Zuze, parastais
Nu nejau ministre ar savu pirkumu vainīga,bet žurnālisti gan uzrakstīja....!Nu ne velti Radio SWH regulāri LL citē,vai jūs neredzat un nesaprotat cik sekli rakstat....
22.03.2006 11:15
Riekstiņš
Uzdevums ir šāds - Ministre tirgū nopirka zivis , par visu pirkumu samaksājot 2,60 latus . Cik kilogramu zivju viņa pavisam nopirka , ja publicētajā attēlā redzama cena 65 s ? Cietā riekstiņa papildjautājums - kāda veida zivis tika pirktas ?
22.03.2006 08:09
garoza
Man arī liekas savāds salikums - ministre, reņģes, Daugavpils.
21.03.2006 20:58
komentaars
he, Riigaa laikam reņģu nav, būs ārzemnieki izpirkuši :)
21.03.2006 16:09
Sole
vajadzeja kaut ka sevi izradit, jo tuvojas taču vēlēšanas un reņģu pirkšana ir pati labākā vēlēšanu aģitācija
21.03.2006 14:08
Tuntuliene
Es gan nepirktu vienā Latvijas pilsētas tirgū reņģes , lai pēcāk kopā ar to zivju maisiņu brauktu pāri visai valstij . Kaut gan laiks ir gana vēss un var ne to vien vest . Tas bija jau krietni pasen . Tramvajā brauca kāda kundze , piedodiet tajos laikos visas kundzes bija biedrenes , kura šķiet veiksmīgi bija nopirkusi kulinārijā štovētus kāpostus vakariņām . Nelielā iepirkumu soma bija piestūķēta līdz malām vēl ar citiem pirkumiem . Bet tālāk sekoja pati dramatiskā brauciena kulminācija , jo celofāna maisiņš plaukš un saplīsa . Kā šodien atceros kā viņa purināja kāpostus no pases laukā . Vārdu sakot skats par rubli .