„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Vai tiešām dzīvība ir viena sērkociņa vērtībā?

Bija 14. aprīlis. Pusdienlaiks. Vaboles pagasta Orbidānu ciemā ugunsdzēsēji kādas mājas liesmojošajā pagalmā ieraudzīja gulošu cilvēku. Viņš bija miris. Eksperti secināja, ka Anatolijs (1938) miris no ceturtās pakāpes apdegumiem (apdeguši 85% ķermeņa).

Komentāri

24.04.2006 10:33
7x7
Un Jūs domājiet ka tik viegli ir atrast cilvēkus, kuri paņems zemi nomā. Ja tie būtu 10 - 20 ha, tad varbūt arī vieglāk to būtu izdarīt. Bet ja ir tikai 4 , tad tās ir lielas problēmas, jo tik mazas platības neviens negrib ņemt. Lai gan pateicoties cilvēku atbalstam arī to izdevās atrisināt. Citādi šajā pavasarī, kad visapkārt neko citu kā dūmi un uguns nevar redzēt, nezinātu, vai ieraudzīsi savu māju brīvdienās atbraucot uz laukiem vai nē. Arī nopļauts lauks nenozīmē, ka pa viņu neiet uguns. Bet kad visapkārt ir aparts , tas tomēr ir daudz drošāk.