„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
skaidrs laiks

Slimnīcai asiņu pagaidām pietiek

„Pēdējā laikā mediju saceltā ažiotāža par to, ka Daugavpils reģionālajai slimnīcai trūkstot asiņu un tāpēc nākoties atcelt plānveida operācijas, ir pārspīlēta, taču rezultāts mums visiem ļoti patīk, jo donoru skaits palielinās” – atzīst Daugavpils reģionālās slimnīcas Asins sagatavošanas nodaļas vadītāja Ilona Skrinda.

Komentāri

10.04.2006 13:21
adata
ta jau tos 3 latus arii vareetu neteereet!
10.04.2006 10:48
ineta, inetale@voila.fr
vienu reizi par visaam, lai visiem buutu skaidrs, ka par "dziiviibas sulu" nemaksaa neko un vairumaa valstu; asins dosana, tas ir pilniigi briivpraatiigs un bezatliidziibas pasaakums vairumaa pasaules valstu, ja zeel, nevajag dot; vienkaarsi katram buutu jaapdomaa, ka var pienaakt briidis, ka buusim tie, kam asinis vajadzees... to vienkaarsi sauc par solidaritaati
10.04.2006 10:21
adata
kompensaacija - Ls 3! puslitrs manas dzīvības sulas maksā nieka trīs latus. apsmiekls ne kompensācija!!!! redz, kā mūs valsts novērtē! jāsmejas! nē, jāraud!