„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Līvānu klavierduets atzīts par otro labāko Latvijā

Līvānu J. Graubiņa mūzikas skolas klavieru duets Patriks Graznovs un Reinis Pakers izcīnījuši 2.vietu Latvijas mūzikas skolu klavierduetu konkursā.

Komentāri

15.04.2006 10:19
viks, viks@delfi.lv
Lai veicas jaunajiem muzikiem ari turpmak! Izturibu, gribu un muzikas milestibu turpmakaja cela! Neliels precizejums par zuriju. To vadija asoc.profesors Normunds Viksne (nevis Maris Viksne). Starp citu Lielas Muzikas balvas laureats, tapat ka Antra Viksne. Antra Viksne ir LMA lektore. Rafi Haradzanjas LMA asocietais profesors. Un vienigais profesors saja zurija ir pazistamais pianists Maris Svinka. Lai veicas jaunajiem muzikiem ari turpmak!
07.04.2006 09:06
Leontīns, keramikis@inbox.lv
Lai veicās darbā pasniedzējai un skolas direktoram viņu pūliņiem pilniem - entuziasma veikumiem! Ielikts daudz enerģijas, laika, mīlestības, jo bez tās rezultāta nebūtu. Labiem skolniekiem ir noteikti ļoti labi pasniedzēji, par kuriem vajadzētu zināt vairāk sabiedrībai. Mēs gribam zināt, kas un kā māca mūsu jaunos talantus! Lai veicās !!!