„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Sociālā riska ģimenes centīsies pāraudzināt

Daugavpils dome nolēmusi atbalstīt projektu „Sociālā riska ģimeņu izglītošanas programmas izveidošana un ieviešana Daugavpilī” ar 400 latu līdzfinansējumu. Projekta autore Tatjana Bogdanova pastāstīja, ka galvenā ideja ir sagatavot speciālistus darbam ar sociālā riska ģimenēm, kā arī iesaistīt 45 vecākus dažādās aktivitātēs un nodarbībās, kurās speciālisti palīdzēs risināt bērnu audzināšanas problēmas, cīnīties ar atkarībām un risināt psiholoģiskās un sociālās problēmas.

Komentāri

18.05.2006 15:26
lielais
Lai izietu no tādas situācijas,jāveido jaunas darbavietas ,kur var nopelnīt ne tikai lai eksistētu, bet arī daudz kam citam.Un tad tikai vecāku bērni redzēs vairāk par savas mājas pagalmu, kā arī tad nekaitēs psihologa palīdzība, lai visu sāktu no jauna.
18.05.2006 10:53
Vida
Vecos jau neizmācīs , bet bērniem jādod iespēja redzēt ko vairāk par savas mājas pagalmu . Viņiem jāredz citu cilvēku sasniegtais , dzīves stils , tradīcijas un paradumi un tad jau kāda bērna sirsniņā dzims sapnītis kļūt par ...,izrauties no aizkrāsnes ...Laikam jau ļoti liela nozīme ir tam kādā ģimenē un kādiem vecākiem esi piedzimis , bet tik pat liela nozīme ir paša pieņemtajam lēmumam un centieniem kautko mainīt savā dzīvē , tas jau būs vēlāk , bet tagad , kamēr tu vēl esi mazs bērns , ir labi , ja ir cilvēki , kas piedāvā iespēju piedalīties , redzēt un mācīties .
16.05.2006 10:18
ai, ai...
Degradējušos cilvēkus neviena iestāde vairs nepārmācīs.Vienīgais labums būs tiem kas dabūs šo darbavietu. Tas kas pirms 15 gadiem bij viss izveidots tautas labā , to viegli 15 gados sagrāva.Un ne jau ar tādiem projektiem varēs palīdzēt.