„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Varbūt Bils Geitss savu dzīves vietu varētu deklarēt Krāslavas rajonā?

Viens no vairāk apspriestajiem jautājumiem pēdējo nedēļu laikā ir bijusi publikācija par Latvijas 140 nabadzīgākajiem pagastiem, kurus gan pētījuma autori dēvē par mazāk attīstītajiem pagastiem. Krāslavas rajonā kā attīstītākā teritorija minēts Krāslavas novads, bet izbrīnu daudzos radījis fakts, ka par attīstītākajiem pagastiem atzīta galvenokārt pierobežas teritorija – Andzeļu, Ezernieku, Šķaunes, Bērziņu un Konstantinovas pagasts, savukārt Andrupene, Indra, Robežnieki, kur aktīvi darbojas lielas zemnieku saimniecības, ierindoti mazāk attīstīto vidū.

Komentāri

27.08.2006 16:03
i-wk-a, i-w-k-a@one.lv
Biju ar bērniem ekskursijā, apbraukājām Krāslavas rajonu. AIz Krāslavas tiešām skats šokējošs: nolaistas mājas, dažām plēve stilku vietā, sabrukuši šķūņi.... Es domāju, ka te lielā mērā ir vietējo pašvaldību vaina. Cepuri nost to lauku cilvēku priekšā, kas dzīvo un cīnās tādos apstākļos! Vajadzētu V. Vīķei - Freibergai to visu parādīt, lai lepnā dāma par to Briselē pastāsta.
15.06.2006 18:10
arājs
Var redzēt ka viss attīstas un iet uz labo pusi, it īpaši skatoties uz šo bildi.:(