Robežnieku zemniekiem labi padodas arī kūkas
- Inese Baranovska
- Pieredze
Robežnieku z/s „Guntiņi” saimnieks Jevgeņijs Jeromenoks ciemiņus sagaida ar smaržīgu kafiju un kakao kūku, ko iepriekšējā vakarā uzmeistarojis kopā ar vecāko dēlu Gunti. Saimniekošana virtuvē Jevgeņijam ir ierasta lieta un arī labi padodas. Pirms iesaukšanas armijā pabeidzis Jūrmalas kulinārijas skolu un paguvis pastrādāt kādreiz slavenajā restorānā „Jūras pērle”. Tomēr pavāra karjeru nolēma neveidot, bet apguvis vēl daudzas dzīvē noderīgas lietas, piemēram, metināšanu, kas tagad lieti noder paša saimniecībā Krāslavas rajonā. Taču jaunībā apgūtās virtuves zināšanas ar nav aizmirstas.