„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

Ezeru zemi vislabāk apceļot ar velosipēdu!

Divas neaizmirstamas dienas, kurās notika gandrīz 40 kilometru garš velobrauciens, interesantas sporta un radošās sacensības, baudot baltkrievu viesmīlību un Baltkrievijas dabas krāšņumu, daudzie tūristi no Latgales un Lietuvas pavadīja Baltkrievijā netālu no Glubokojes.

Komentāri

31.07.2006 14:24
daliibniece
Par miinusiem runaajot - drosiibas liimenis bija loti zems. Nebija pieejama nedz tehniskaa, nedz mediciiniskaa paliidziiba, daudzi nomaldiijaas no marsruta - praktiski aizgaaja nepareizi jau pasaa saakumaa, liidz ar to bijaam spiesti stiept ritenus staavos kalnos un bez viiriesu paliidziibas tas nemaz nebuutu bijis iespeejams. Pirmos piecus km velosipeedus vajadzeeja praktiski nest, jo tacinai paari bija sakritusi koki, gruzi utml. Kartes daudziem nemaz nepietika, taadeel naacaas orienteeties peec ieprieksbraukuso ritenu riepu nospiedumiem. Marsruts pat biistamaas vietaas nebija ieziimeets, markeets. Labi, ka viss beidzaas labi :)