„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.8 °C
apmācies

Vienības pamatskola būs lepnākā pamatskola Latvijā

1.septembrī pēc rekonstrukcijas durvis vērs Daugavpils Vienības pamatskola. Reizē ar Zinību dienu notiks arī skolas svinīga atklāšana. Pirmklasnieki sāks savas skolas gaitas šobrīd modernākajā pamatskolā Latvijā, bet vecākie skolas audzēkņi diez vai atpazīs savu zinību namu, kas pārvērties līdz nepazīšanai. Beidzot ir piepildījies pedagogu, skolēnu un viņu vecāku sapnis. Nebūs vairs jāuztraucas, ka uz galvas varētu uzkrist kāds apmetuma gabals, ka visiem nepietiks vietas.

Komentāri

23.08.2006 20:55
sKolēnS
Problēma itkā jau ir atrisināta. Tur ir videokameras... Bet zinot vecāko klašu attieksmi, nebūtu brīnums, ka arī tās norautu un paspēlētu ar tām futbolu. Vienreiz problēmu atrisināja, kad skolā bija pielikts uzraksts: "Ja nebeigs slepus izdemolēt skolu, tad skolā netiks taisītas diskotēkas!" Bet arī tas nostrādāja tikai sākumā... Kā to problēmu atrisināt???
10.08.2006 15:12
Kristīne
Jā, ir šajā posmā problēmas, bet kas tās radīja? Manuprāt, savulaik to izdarīja IP, mākslīgi sadalīja jauku skolu - 1. vidusskolu. Jā, vareja veidot Valsts ģimnāziju, bet posmā 10.-12., kā arī paredz likums par Valsts Gimnāzijām tām jābūt šim vecuma posmam, bet pamatskola 1.-9. klašu posms, bet nē, DVĢ ir par maz, viņiem jau patīk lielīties ar labajiem auzēkņiem. Bet no kurienes pārsvarā nāk, ja ne no tās pašas Vienības pamatskolas! dvģ nevīžo pat paldies par to viņiem pateikt! Tur strādā labiskolotāji, jo prot strādāt ar dažādiem bērniem, ne tikai ar izlasi! Kas, jūsuprāt, būtu jādara Vienības pamatskols vadībaiar to problemātisko posmu?
10.08.2006 10:46
-
Cerams, ka to smuko skolu tie 7-9 klašu audzēkņi neizpostīs jau pirmajā pusgadā, jo vispār jau ir taisnība tiem, kas saka, ka skola nav slikta, bet vadībai vajadzētu kaut ko darīt savādāk, lai šajā skolā nepaliktu tikai tie, kas nekur citur vairs netiek..:( tad tas kontingents nebūtu tāda problēma ka pašlaik..:)
08.08.2006 16:09
-> Kristīnei
Kā jau latviešiem ierasts - laižam indi ;) Kaut kā neesmu dzirdējusi, ka kāds teiktu, ka šī skola ir vai bija sliktāka. Cita problēma ir bērnu kontingents, kas tur mācās 7.-9.klasēs....
07.08.2006 13:12
Kristīne
Beidzot arī Vienības pamatskola varbūt tiks celta saulītē. Citādi tās lielīgais kaimiņš to tik par šķūni saukāja.Cerams, ka bērni tiešām atgriezīsies, jo nav jau šī skola ne ar ko sliktāka par citām, ja ne labāka.