„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
apmācies

Kraujas iedzīvotāji ar pamperiem nosprosto kanalizāciju

Naujenes pagasta Kraujas ciematā, Daugavas ielā 26 sestdien notika avārija kanalizācijas sistēmā, jo iedzīvotāji kanalizācijas vadā bija iemetuši … pamperus.

Komentāri

07.08.2006 16:05
ĀPĀC
Ko tad viņi vēl tur iemetuši ???? Nekas , nekas, jo apgaismība nāk ar laiku arī tiem , kas līdz šim par vienreizējās lietošanas autiņbiksītēm neko nav vēl dzirdējuši un nezin kur lai pēc tam liek . Nemaz netik sen atpakaļ bomzis bija izbrīnīts atkritumu kastē jau iepriekš minēto sainīti atrazdams, bet vēl pārsteigtāks viņš bija pēc tam , kad attina šo pie zīdaiņa pakaļiņas pāris stundas bijušo autiņbiksīti . Vispār ārā izmesti izlietotie šie sainīši ilgi , ilgi apkārtējā vidē nesadalās . Bet pats galvenais ,- šī bija karsta vasara un bērnam pie pakaļas vēl papildus siltums , ka tik nebūtu izsutis un vēl nesaprašas autiņu pārtinēji gadījušies , viens ārprāts . Būtu attinuši , lai bērns kājiņas brīvi izkustina !