„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

Domes priekšsēdētāja gatava upurēties kultūras labad

Asas debates Daugavpils domes sēdē izraisīja jautājums par līdzekļu piešķiršanu Kultūras nodaļai. Deputāti lēma par Ls 21 405 no domes pamatbudžeta neparedzētiem gadījumiem pilsētas svētku pasākumu (Ls 14 514), Latgales senioru festivāla “Daugava, Daugavpils, Latgale” (Ls 4061) un gaisa balonu festivāla (Ls 2827) izdevumu segšanai.

Komentāri

22.08.2006 10:46
nja...
Nu nezinu,kur mūsu pilsētai ar savu televīziju,kurā izņemot ziņas gandrīz nekā cita tā jau nav , ir problēma parādīt pienācīgi jebkurus pilsētas notikumus svētkus........ Nu par pārējām TV ko var aicināt es vispār nepieminēšu .....
19.08.2006 16:55
Zina
interesanti, kurās TV tad šie svētki tika atspoguļoti, cik ētera minūtes tika iztērētas un cik par to samaksāts...? Turklāt- labprāt uzzinātu, kuras ir tās TV, kur par ziņu sižetiem jāmaksā?!! Varbūt tās TV pašas pieteiksies? :) Strodes kundzes kundzei gan arī vajadzētu sākt domāt ar kādiem demagoģiskiem paziņojumiem aizstāvēt citu neizdarības. Šāds teksts jau ož pēc kaut kā cita...
18.08.2006 15:26
ta nu gan
ta nu gan, vai tad sie pasakumi, par kuriem neviens arpus pilsetas i nedzirdeja tagad skaitas pilsetas reklamesanas pasakumi- tad nu gan vel i kulturas nodalai premija jauzliek, par to, ka lidzeklus ietaupija.