„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.4 °C
skaidrs laiks

Ilūkstē nozog Latvijas un izkar bijušās LPSR karogu

Naktī no 16. uz 17. augustu Ilūkstē no novada domes ēkas tika nozagts Latvijas valsts un novada karogs, bet tā vietā zagļi bija izkarinājuši bijušās Latvijas PSR karogu, “Latgales Laiks” uzzināja Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes Ilūkstes nodaļā.

Komentāri

11.10.2006 00:24
dana
zini Stahlecker, es tev pasaku godidi, es par tevi baznica aizlikšu sveciti, lai tev tiek ... tad redzēsi kā dirst, tev jau galva tukša , gan jau pat nezini kurā pusē ir |lūkste, nepried pēc sevis smirdekli un nedirs uz Ilūkstes iedzīvotājiem, pasaki kurnav dzērāju, visur ir, bet nevajag jau te visādas muļķības pūst. Mans sencis strādā, un viņam pat nav laika turēt karoti tā īsti, jo jaaudzina un jāskolo 3 meitas, un viņs ok ar visu tiek galā, ja tu zini cik ilūkstē ir iedzīvotāju, ka tu raksti ka pastam priekšā parkā dzer, ja visi vīrieši salasītos, tad ilūkstes centrs būtu pilns, negribas pat ar tādu kretinu ka tu runāt, es tev godigi - sveci tev uzlikšu
04.10.2006 12:58
Saucēja balss tuksnesī
Bet tomēŗ mēģināts, nav vēl zaudēts! Lielie biznesmeņi - investējiet liekos miljonus Ilūkstes infrastruktūras attīstībā! Var būt, ka arī kaut kas jēdzīgs arī iznāk!
04.10.2006 12:53
Saucēja balss tuksnesī
Tam es piekrītu! Skumīgi, bet fakts!
03.10.2006 17:50
Stahlecker
Pats interesantākais ir tas, ka uzceļot, piemēram Ilūkstē kādu rūpnīcu, nebūtu tajā kam strādāt, jo liela daļa vietējo vīriešu izņemot glāzīti un karoti nav turējuši rokās , un loģiski neprastu neko darīt! ( negribēju gan nevienu apvainot !)
03.10.2006 13:35
Saucēja balss tuksnesī
Rīgā jau protams darbu var atrast viegli jo viegli, arī algas ir daudz lielākas , nevar salīdzināt ar algām Ilūkstē par tādu pašu darbu! Bet tomēr gribētos arī to darbu te pat Ilūkstē. Priekš pilsētas statusa darba vietu ir ļoti maz, var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt iestādes kuras nodrošina daudz maz normālu atalgojumu! Tā laikam arī iznāk : Ilūkstē jauniešiem nav ko darīt! Jābrauc vien uz Rīgu vai Īriju!
02.10.2006 17:22
Stahlecker
Protams, manis iepriekš teiktais mazāk attiecas uz pensionāriem, kuru lielākā daļa jau ir nopelnījusi labāku pensiju nekā ir šobrīd!
02.10.2006 17:19
Stahlecker
Arī es esmu spiests strādāt Rīgā, jo manā mazpilsētā nav jēdzīga darba, bet es nekarinu aizliegtus karogus, nesēžu pasta ēkas priekšā dzerdams atšķaidītu spirtu un žēlodamies ka valdība slikta. Protams arī to neslavēju, bet vajag kaut ko sakarīgu darīt, nevis sēdēt un sapņot, kā komunistu laikos darbu pienesa klāt un viss bija par velti! Nekur tā vairs nav un nebūs!
27.09.2006 18:19
ivi
Kārtējo reizi Latvijas valdībai būtu jāpiedomā, kāpec tas tā ir.... tātad cilvēkiem, kas to ir izdarījuši LPSR laiki ir šķituši labāki ....
17.09.2006 12:24
Stahlecker
Ja par tādu cūcību kādam vienreiz piespriestu cietumsodu, tad tādi gadījumi būtu retums. Liepājā arī viens smerdelis tika noķerts par nelietīgu rīcību pret Valsts karogu, bet kaut kā neatceros ka viņš būtu saņēmis nopietnu sodu! Un nevajag vainot bezdarbu vai vēl kaut ko! Tas nav iemesls noraut karogu!
15.09.2006 20:51
latvietis
Laikam so noziegumu ir pastradajusi vecie komunisti, iespejams tas ir politisks gajiens pirms velesanam, atgadinot 1990.gada augusta puca laiku. Ilukstes novada dome strada vecie komunisti, laikam tas ir vinu darbins. Kuri ir komunisti gan vini pasi, gan Ilukstes iedzivotaji zin!!!!
11.09.2006 15:16
Ivka
Iet karogus raut... Vai nodzerties. Vispār nezinu, ko es darītu, ja dzīvotu Ilūkstē. Laikam tur nedzīvotu vispār, brauktu uz ārzemēm...
10.09.2006 23:03
xx
Jaa, Iluukste ir maza, klusa pilseetinja! Tur valda miers..tikai darba nav...Tikai naturaalaa saimnieciiba...Iipasi viiriesiem, ko lai vinji dara??? Pat gateru nav...
27.08.2006 15:03
Ivka, i-w-k-a@one.lv
Agrāk zaga LPSR karogus un pa kluso kāra vietā Latvijas Brīvvalsts karogus... Es domāju, ka tas ir kāda dzīves un bezdarba nospiesta ilūkstieša politisks gājiens. Ilūkstes domes deputātiem vairāk vajadzētu padomāt par infrastruktūras uzlabošanu, jaunam darba vietām, arī , starp citu, jaunatnes nodarbinātību, nevis par glaunām mašīnām. Noaudzējuši taukus un priecājas, bet tajā pašā laikā vienkāršajiem cilvēkiem tur nav par ko maizi nopirkt.
25.08.2006 09:33
Saucēja balss tuksnesī
Vai tiešām Ilūkstē ir vakaros jāizslēdz ielas apgaismojums, tā taču ir pilsēta un novada centrs! Vai arī dome domā par novada jaunās paaudzes pieaugumu? Bet labāk padomātu kā tiešām nodarbināt jauniešus brīvajā laikā!!!! Ja arī ir kādas aktivitātes, pulciņi, to tomēr vajadzētu vairāk reklamēt, nav daudz to vietu Ilūkstē , kur var redzēt kas jauns notiek. Ir reklāmas vieta tikai viena, kāpēc neierīkot vēl kādā citā vietā.