„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Ugunsdzēsēji no koka noceļ izpletņlēcēju

26. augustā plkst. 16.24 Grīvas lidlaukā VUGD Daugavpils brigādes ugunsdzēsēji no koka nocēla izpletņlēcēju, “Latgales Laikam” pastāstīja Daugavpils brigādes komandiera vietnieks Guntars Balodis.

Komentāri

31.08.2006 15:06
Kipliks
Nevar jau zināt , kur bija paredzējis piezemēties minētais izpletņu lēcējs . Ja jau cēla nost , tad nebija varējis no striķiem atsvabināties ,bet vispār žēl ,ka jūs internetā vairs nepublicējiet kaut īsas rakstu anotācijas , jo pēc nedēļas jau ir jauna diena un atkal citas nebūšanas . Būšu jau aizmirsis , ka kaut kur Daugavpils pusē veselu nedēļu kokā sēž kāds izpletņu lēcējs , nu gluži kā putns . Piedodiet par ironiju , bet es jau nezinu kādi bija apstākļi notikumu gaita pirms tā lēciena tieši koka galotnē un kabatā viņam kā par spīti nav nazītis Pietiekoši darba ugunsdzēsējiem . Pavasarī es redzēju , kā viņi no koka noceļ kaķīti . Cik tas bija mīļi !