„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+7.0 °C
apmācies

“4 you” maziem solīšiem virzās uz priekšu

Pēc latgaliešu mūzikas festivāla “Muzykys Skrytuļs” izskanēšanas “Latgales Laika” interneta mājas lapā parādījās komentāri, kas lika secināt, ka viena no pamanītākajām grupām šajā pasākumā bija “4 you” no Daugavpils. Meiteņu trio saņēma dažāda veida kritiku. Cik lielā mērā pamatotu? – to jautāju viņām pašām. Runājām arī par grupas “piedzimšanu”, ikdienu un nākotnes plāniem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

11.10.2006 00:15
xxx
es dzirdeju Varpa pasākuma kā dzied, nu tā ir arī labākas grupas :) pārāk vīzdegunīgas, bet nu ko lai jau veicas, katram savs
29.09.2006 21:00
:D
Es gan teiktu, ka šīs meitenes drusku slimo ar "Zvaigžņu slimību"! Personīgi viņas pazīstu!
26.09.2006 21:23
Sabīne, flower_of_calm@inbox.lv
Pamazām,bet līdz mērķim.Ir nācies un arvien nākas daudz ko kopā pārdzīvot un piedzīvot,bet paldies tiem cilvēkiem,kas pamana un kas ir ar mums vienmēr.Tādu cilvēku nav daudz,bet tie,kas ir-patiešām ir šī vārda pilnā nozīmē.Un daudz jau nevajag-"īstā reizē smaidīta smaida,īstā reizē pateikta vārda".p.s. Lauriņ,paldies-rakstiņš žurnālista uzdevumu augstumos:)
26.09.2006 08:50
hi
Un kur tad skolotājai Ivetai lielais paldies?