„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Subatē paceļas Baltais krusts

15. septembrī Subatē tika iesvētīts Baltais krusts, ko subatieši ar Latvijas Nacionālo partizānu un Lietuvas Brīvības cīnītāju apvienību un Subates un Ābeļu pašvaldību atbalstu uzstādījuši latviešu un lietuviešu nacionālajiem partizāniem, kas cīnījušies par Latvijas brīvību no 1944. gada rudens līdz 1953. gadam.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.10.2006 13:35
rukis
Pirmkaart, kaads tam sakars ar teemu? Otrkaart, diemzeel Eiropa aizies bojaa, jo neviens vairs neveelaas ciiniities ne par ko ( iznemot par sili), ne ar ierocoem rokaa, ne ar taa sauktajaam demokraatiskajaam metodem. Tas nu reiz ir skumji.
29.09.2006 14:37
Filo
Eimijas Naitas grāmatā ''Berija Staļina labā roka '' citēts Gērings "Nu , protams ka cilvēki negrib karu . Kāpēc gan lai kāds nabaga lamzaks fermā gribētu riskēt ar savu dzīvību un iet karā , ja labākais , ko viņš var no tā iegūt , ir atgriezties mājās sveiks un vesels ? Dabiski , ka vienkāršie cilvēki negrib karu ; ne Krievijā , ne Anglijā , ne Amerikā , ne arī Vācijā . Tas ir saprotams . Bet galu galā valsts vadītāji veido politiku , un tas vienmēr ir diezgan vienkārši - vest cilvēkus sev līdzi : vai nu tā būtu demokrātija , vai fašistiska diktatūra... Balsojiet vai nebalsojiet , bet vienmēr var panākt , lai cilvēki izpildītu vadītāju rīkojumus .""Ciniski , bet nevar viņam nepiekrist ....