„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Mācības atsāk Vienības pamatskola – modernākā skola Latvijā

Zinību dienā 1.septembrī pēc restaurācijas durvis vēra Daugavpils Vienības pamatskola. Ieejot pa tām, bērnus dzirdēju iesaucamies “O!” sajūsmā par jauno skolu.

Komentāri

27.09.2006 19:08
Iveta Solima
Šo skolu es absolvēju, kad tā vēl bija 1. Vidusskola, tad es pārgāju uz 1.ģimnāziju, bet jau tad man bija žēl to bērniņu, kas paliek vecajā skolā. Grīdas gaiteņos čīkstēja, koridori,kā arī kāpnes bija sliktā stāvokli. Bet tagad ejot garām Vienības pamatskolai, es esmu priecīga, ka mūsu jaunajai paaudzei tiek dota iespēja mācīties tik skaistā ēkā. Domāju, ka pilsētas skats ar stikla konstrukcijām netiek bojāts, jo nu... cik ilgi var būvēt vienveidīgas skolas??? Apsveicu Vienības pamatskolas pedagogus, skolas vadību, kā arī visus bērnus ar tik jauku un mūsdienīgu skolu :) :) :)
14.09.2006 23:45
Vovers, ab@ab.lv
Modernākā skola jau varbūt, ka ir, iekšā netiku, bet pilsētas centrs jau nu izbojāts pilnīgi. Nepietika ar auseklīšiem un nepārdomāto piebūvi vidusskolas galam, tagad arī blakām viena stila mājām: avīžu kiosks, dzīvojamās mājas saules ielā, Vienības nams un nu stikls un alumīnijs, gluži kā Rīgā! Kur skatās būvvalde? vai tad tās acīmredzot ugunsdzēsēju pieprasītās rezerves kāpnes nevarēja iebūvēt kaut kā jēdzīgāk, nesabojājot pilsētas centru? Par to krievu baznīcu jau vispār nav ko runāt! Tas ir kaut kāds izsmiekls!
07.09.2006 22:50
aleanse
Viss jau labi ar to skolu, vienīgi varēja padomāt par vecāko klašu skolēniem. Katru vakaru dzirdu sūdzības,kad tie sēžamie un galdi nav piemēroti viņu augumiem.....