„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Marka Rotko centra izveidei nepieciešami apmēram 6 miljoni latu

Šodien Daugavpils domē darba vizītē ierodas Kultūras ministrijas speciālisti, lai apskatītu topošo Marka Rotko centru cietokšņa teritorijā un pieņemtu galīgo lēmumu, pirms formalitāšu kārtošanas finansējuma piesaistei.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

13.01.2007 23:45
xx
tik daudz vajag, lai 1 eku sakartotu??? a cik tad vajag lai visu cietoksni sakartotu??? :o
12.01.2007 12:34
ceļavīrs
ek, onton, onton, antisemīts jūs sadzīviskais. daugavpilij reiz mūžā ir paveicies, ka tajā dzimusi pasaulslavena personība, kuru pazīst gan ņujorkā, gan briselē, bet jums, kā īstenam provinciālim, svarīgākas ir citas lietas. es teikšu pat vairāk - ja daugavpils nepratīs izmantot marku rotko kā vizītkarti, tad tā uz mūžiem paliks provinciāla pilsētele, kādu ir daudz. bez tam, daugavpils vēsture vismaz uz 50% ir ebreju vēsture, un nekur jūs no tā neliksieties.
09.01.2007 16:48
Ontons
Marko Rotko ir daudz svareigoks Latgalī na kai pīmaram Latgalis raksnīceibys muzeja uztureišona per valsts leidzeklim, voi arii Latgalis Radeja ir jouztur par privaatim leidzeklim. Beidzit verguot žydim, izbeidzit genocidu pret latgaliišim juus ziamii. Kur pasaulii radzaats, ka sovaa ziami ni vinu santimu naiiduud kulturrys montojuma saglaboišonai piimaram Krustpilij voi Preilu piliai, bet atduut zydu religiskajai draudzei. Voi Izraela ir iidavyse kaut santimu latgaliišim. Kauna Jivsim nav taidys muļķeibys rakstiat. Par kuu Jyvs narokstot, ka Latgaliai naīideva ni viinu santimu kultuurys montojuma sagloboišonai., bet uzatraucot par žydu centra izveidoišanu. Kuu īī lobu izdria Daugavapili, Žyds Kaplans Daugavpils Čekys priikšniiks ar sovim tautys bruolim simtim latgaliišu aizsivtieja novii par tuu īīm taida pateiceiba.