„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.7 °C
apmācies

Oļegs Znaroks kritizē jauno hokejistu sagatavošanu

Pagājušajās brīvdienās “Latgale” aizvadīja spēles ar Rīgas komandu “LSPA/Rīga”, kura nesen izcīnīja trīs punktus, pieveicot “ASK/Ogre”. Taču sestdien Daugavpilī Oļega Znaroka audzēkņus gaidīja pilnīga sagrāve – 6:0. Savukārt svētdien rīdzinieki pielika visas pūles, lai revanšētos, un papildlaikā viņiem izdevās gūt uzvaru – 4:3.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.11.2007 11:32
Andra
Kas attiecas uz jauno hokejistu sagatavošanu, Znarokam ir taisnība, bet ir arī otra puse. Mums ir spēlētāji, kuri var spēlēt un kuriem vajadzētu spēlēt izlasē, tikai, diemžēl, viņi nevienam nav vajadzīgi. Protams, vieglāk ir pateikt, ka viņu nav, nekā braukt uz spēlēm un vērot spēlētājus. Federācija it kā sarīko izlases spēlētāju "atlasi", kaut gan jau iepriekš zināms, ka paņemti tiks tikai rīdzinieki, jo ar viņiem ir vieglāk, nav jādomā, kur viņus izmitināt, kā pabarot. Mums jau nav arī trenera, kurš varētu pastāvēt par saviem spēlētājiem. Tagad hallei cer piešķirt nacionālās sporta bāzes statusu. Vai tad kaut kas mainīsies? Treneri rindās stāvēs, lai varētu strādāt Daugavpilī? Secinājums ir viens - kardināli jāmaina gan fedrācijas attieksme pret bērnu un jaunatnes hokeju, gan Daugavpils hallei ir jādomā, kā piesiastīt labus trenerus un noturēt esošos jaunos hokejistus.