„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Krāslavas slimnīcas poliklīnikā kļuvis mājīgāk

Krāslavas slimnīca īstenojusi vērienīgu projektu, uzlabojot reanimācijas un intensīvās terapijas nodaļas ārsta traumatologa un ārsta ķirurga operācijas darba vietas, turpināta arī ambulatorās nodaļas renovācija, kā arī veikta siltumtrases remonta pirmā kārta. Tas izmaksājis 200 000 latu. SIA “Krāslavas slimnīca” vadītājs Aleksandrs Jevtušoks pastāstīja, ka projekta īstenošanai no valsts budžeta tika iedalīti 126 000 latu, bet pārējo paveikuši gan saviem spēkiem, gan ar Krāslavas novada domes un Krāslavas rajona padomes finansiālu atbalstu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.08.2009 17:33
Inga
Labs raksts bet iespējams arī varētu rakstīt un par to,ka cilvēki maksā par medicīnu apmeksā laikā visus polisus,bet Krāslavas slimnīcā un poliklīnikā cilvēkus nearstē bet cilvēku taisa par invalīdu,nesen pavisam pagajušo piektdien17.08.2009.g. sieviete griezās Krāslavas poliklinikā pie ausu ārstes jo zobu iekaisuma dēļ sāpes atspoguļojās kreisajā ausī. Ārsts apskatījas ausi un konstatēja ka viss kārtībā nekāda iekaisuma nav,un auss vesela,un tajā brīdī ārste pārbaudija otru auss neskatoties uz to ka paciente to neprasija. Pārbaudot otru ausi ārste teica ka auss būtu jāiztira un piedavāja to izdarīt.Paciente sākumā atteicās jo nekad auss tīrīšanas procedures viņai iepriekš nebija.Tad medpersonāls-ārste,citiem vārdiem cilvēks ar speciālo izglitību,lielu darba stāžu, kuram jāarste,jāpalidz-pierunāja pacienti iztīrīt augstākminēto ausi un procedūras veikšanas laikā pārdusa bungādiņu un tagad paciente dzird tikai ar vienu auss.Sieviete samaksāja par sniegto medicīnisko palīdzību,griežās pie specialīsta pēc palīdzības un rezultāts tagad viņa invalīds. Diemžēl šīs reālais stāsts nav vienīgais,kad Krāslavas poliklinikā un slimnīcā nearste bet otradi. Vai tad tas nav briesmīgi un priekš kam mums tādi specialisti un tāda medicīna,kut jāgriežas un kas tagad jādara.Vai patiešam nekas nemainīsies ne medpersonala attieksme pret pacientiem ne ārstu attieksme pret darbu lai padomātu kā palīdzēt cilvēkam kurš vērsies pēc palīdzības neviss veikt savu darbu vienaldzīgi un bezatbildīgi...ko tagad darīt pacientei ar pārdurto auss bungādiņu...