„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+3.5 °C
apmācies

R. Strode solās atstāt domes priekšsēdētājas krēslu, ja tas atrisinātu apkures problēmu

Pirmais apkures mēnesis Daugavpilī izraisījis lielu satraukumu. Iedzīvotāji ar siltuma rēķiniem rokās dodas uz pašvaldības uzņēmumiem, lai saņemtu skaidrojumu, kāpēc maksa par apkuri daļai pieaugusi tik krasi, taču visbiežāk tā arī paliek bez atbildes.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.12.2007 18:23
Cik labi!, gdgd@ki'jnki.lv
Sen, bija laiks, vecā m_ka!!!!
29.11.2007 08:13
aleanse
To nu gan nevajag teikt, kad Daugavpilī ir viens no lētākajiem apkures tarifiem? Rīgā tarifs bija 0.0215, bet Daugavpilī 0.0315. Es domāju, kad starpība ir? Nevajag visu laiku "kladzināt", kad apkure būs dārgāka, to mēs paši visu labi redzam.Visur cenas aug nevis katru mēnesi, bet katru dienu :( Vienīgais, ko nevaru saprast, kāpēc" Latvijas Gāze'' no Krievijas iepērk gāzi par ASV dolāriem, kuru cena tirgū ir nevis kāpis augšā, bet tieši otrādi - nokrities kā nekad. Kāpēc šo jautājumu neviens neņem vērā? Bet mums gāzi pārdod par latiem,kurš te labi " vārās" uz iedzīvotāju rēķina var labi redzēt....