„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.3 °C
apmācies

Māti nogalināja aklā mīlestība pret dēlu

2. novembrī ap plkst. 9.00 policija saņēma izsaukumu uz dzīvokli Daugavpilī, Stadiona ielā, kur bija gājusi bojā dzīvokļa saimniece – 1953.gadā dzimusi sieviete. Policijas darbinieki dzīvoklī atrada sievietes līķi ar brūci galvā. Uz aizdomu pamata par slepkavību tika aizturēts sievietes dēls – 1977. gadā dzimis vīrietis. Policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116.panta.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

17.11.2007 19:02
Natuks
paziistu sho zeenu un taapeec ir gruuti noticeet tam, kas ir noticis. Skumji
15.11.2007 18:15
******
es esmu maza bet zinu so cilveku kas nogalinaja tas bija man bernudarza skolotajs
06.11.2007 17:52
Lidijas paciente, Veronika85.07@mail.ru
Lidija Hahele bija brīnišķīgs cilvēks un lieliska ārste. Cilvēks, pie kura vienmēr nāku uz pieņemšanu droši un nebaidoties, ka zobu ārstēšana būs sāpīga...viss bija tieši otrādi:) Lidija Hahele bija un paliks vienmēr brīnišķīgs cilvēks un ārsts, kas vienmēr ar savu smaidu un labu vārdu sniedza saviem pacientiem neparastu mierīguma, siltuma sajūtu, bet visvairāk varēja jūst Viņas bēzgalīgu mīlestību pret katru cilvēku. Sirsnīgs paldies Lidijai Hahelei par visu, ko Viņa sniedza man un visiem cilvēkiem, kas griezās pie Viņas. Neskatoties uz aizņemtību Lidija nekad nevienam neatteica un katru cilvēku pienēma ar lielu mīlestību un sirsnību. Vissirsnīgāks " paldies" Lidijai Hahelei par Viņas mīlestību pret katru cilvēku un pacientu, par Viņas gādību un profesionalismu. Mūžīgu mieru dod Viņai, Kungs un mūžīga gaisma lai atspid Viņai vienmēr!!