Vīrieša gatavotas romantiskas vakariņas mīļotajai
- Olga Jegorova
- Sabiedrība
Strādāt par pavāru Andrejs sāka tūlīt pēc diploma saņemšanas. Viņa pirmā darba vieta bija LRR ēdnīca. Pēc tam Andrejs strādāja vēl daudzās dažādās vietās, taču visvairāk atmiņā palicis “Ķiploku krogs” Rīgā un “Glenisle Restourant” Skotijā. Jāpiebilst, ka ar Skotiju ir saistās kāds interesants atgadījums viņa darba praksē. Tā kā augstās pavāru cepures tiek uzskatītas par franču izgudrojumu, bet vārdu Andrejs angļu valodā izrunā Andrē, kādu laiku, kamēr viņš tur strādāja, Andreju uzskatīja par francūzi.
Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.
-
PDF versija
«Latgales Laiks» – 13.02.2007