„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.6 °C
daļēji mākoņains

Maļinovas pamatskolas pēdējais izlaidums

Piektdienas pievakarē Maļinovas ciemata centrā pie kultūras nama varēja sastapt svinīgi tērptus jauniešus un viņu vecākus, kas bija atnākuši uz 9. klases izlaidumu. Šajā svētku reizē nevarēja dzirdēt smieklus, arī svinētāju acīs brīdi pa brīdim parādījās asaras. Visi Maļinovas iedzīvotāji, sākot no pašvaldības darbiniekiem un beidzot ar bērniem, zināja, ka šis ir Maļinovas pamatskolas pēdējais izlaidums, jo skolu slēdz. Šo Maļinovas pagasta padomes ierosinājumu atbalstījusi arī Izglītības un zinātnes ministrija, jo saskaņā ar likumdošanu, skolu atver vai aizver vietējā pašvaldība.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

20.06.2007 13:28
režisors
Tas laikam tuvako piecu gadu laikā sagaida daudzas mazās rajona skolas! Diemžēl dzīve ir zežēlīga. Bet nedzimst jau arībērni laukos, nav arī kam dzimt. Vieni pensionāri palikuši. Visa jaunarne vai nu Rīgā vai Īrijā!!!!!!!