„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
neliels lietus

Kā top Daugavpils novads?

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Aigars Štokenbergs parakstījis rīkojumu par 3,8 miljons latu piešķiršanu Daugavpils novadu veidojošajām pašvaldībām. Par novada tapšanu pastāstīja Daugavpils rajona padomes izpilddirektore Vanda Kezika.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

15.07.2007 20:28
režisors
Viss jau sen ir apnicis! Ilūkstieši , lieciet beidzot visiem citiem pagastiem mieru! Laikam Jums dirsā skabargas duras!
10.07.2007 21:19
režisors
Nav ko te vairs diskutēt! Viss jau nolemts. Dvietei, Eglainei , Subatei jābūt Ilūkstes novadā! Tā lēma valdība, nevis pagastu un Subates domes deputāti. Skumji, bet mazo pašvaldību dedputātiem nav vairs Latvijā un pat pagastā nekādas teikšanas!!!! Laikam atkal nāk totalitārais ražīms, kad visu noteica valdošā "'sķira" , kādreiz proletariāts, tagd ministri, ne velti nesen bija 81 pants, kādreiz 58!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.07.2007 08:34
režisors
Šeit ir taisnība. Cibuļski Ilūkstes Dome uzpirka un tagad Viņš ir marionete domes rokās. Ar kādām tiesībām personiskas vēstules viņš paraksta kā amatpersona - jo viņu taču iecēla dome. Un vispār Cibuļskis ir ribīga persona!!!!!
29.06.2007 13:24
Saucēja balss tuksnesī
Ļoti žēl , ka netika internetā publicēts V.Cibuļska (Ilūkstes pilsētas valdes priekšsēdētājs) raksts "Vandas Kezikas stiprā novada vīzija". Šis komentārs domāts tieši šim raksam. Esot tādā amatā un tik nekorekti izsakoties ".....un citi taurē par lielo novadu." man kauns par viņu. Jau izsenis no Cibuļska kunga un vēl no viena ilūkstieša varēja gaidīt skandālus, kas vērsti pret domi , tagad viņš domes vārdā (JO TāDS AMATS) nekorekti izsakās par citiem. Ilūkstes dome forši apspēlēja , jo tagad skandāli tiek versti nevis uz domi , bet pret citiem! Cepuri var noņemt domes priekšā, malači!!!