„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Daugavpilī atvērs jaunas bērnudārza grupas

Rindā uz bērnudārzu Daugavpilī šobrīd jau gaida 230 bērni. Lai iekārtotu savus mazuļus bērnudārzā, vecāki pat stāvējuši rindās pa naktīm, taču tas neko neatrisina, jo pašlaik bērnudārzos esot brīvas tikai 6 vietas.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

18.07.2007 12:39
suso
DIP vadītāja O. Dukšinska atzīst ka nākotnē vajadzēs domāt par bērnudārza piebūvēm . Kāpēc vina atliek uz nākotni, ka ši problēma pastāv tagad un šo problēmu jāatrisina tūlīt.Kāpēc sēdēt amatos ka nevar , neprot problēmas risināt uz reiz.
17.07.2007 22:44
urkšķis
Domāju, ka tās 350 vietas, kurās ir citu pašvaldību bērni ir jāatdot tiem 230 Daugavpils pašvaldības bērniem, kuri stāv rindā. Būtu godīgi, jo PII ir pašvaldības (atšķirībā no skolas) apmakātas iestādes. Fakts, ka šo bērnu vecāki strādā Daugavpils pašvaldībā nodrošina nevis rindu PII, bet korupcijas priekšrocības šiem darbiniekiem. Tiesības izvēlēties bērnudārzu? Atvainojiet, bet mums tika piedāvāts "vienīgais brīvais variants", tas nekas ka mazulis jāved cauri visai pilsētai. Tiesības bija - pieņemt šādu piedāvājumu vai nē... p.s. Varbūt manu bērnu pieņems Rīgas pašvaldība, jo tētis ir deputāts?