„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Ilūkstes 1. vidusskolai jubilejā vēlēja atkal kļūt par ģimnāziju

“Sveiks! Piecdesmit gadu neredzēts!… Vai tu mani vēl atceries?... Skolotāj, tā taču esmu es, ar to garo bizi!... Un kas tas par vīrieti? Tas taču mūsu Jānis!... Kur tad tu biji tik ilgi pazudis?...” Nemitīga balsu čala, simtiem sirsnīgu rokasspiedienu un apskāvienu, atkalredzēšanās prieks un asaras valdīja sestdien Ilūkstē, kur uz 1. vidusskolas 80. gadu jubileju bija sabraukuši tās absolventi, esošie un bijušie skolotāji. Savā dzimšanas dienā skola pulcināja vairāk nekā 500 viesu. Un svētku pasākumā skanēja daudzu skolas absolventu atmiņas un apsveikumi.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

01.03.2008 10:46
Liene, sauliite1236@inbox.lv
Sveiki! kur internetā var atrast kādas bildes no skolas jubilejas?
14.08.2007 16:20
Dzintra Brakanska, jelgava@np.gov.lv
Labdien! Vēlētos uzzināt, vai Ilūkstes 1.vidusskola ir bijusī Ilūkstes ģimnāzija, kurai direktors bijis arī Jānis Rāzens? Ja tā, viņš ir mans vectēvs, un ir saglabājies dažs labs foto no tiem laikiem. Varbūt tas kādu interesē? Ar sveicieniem-Dzintra