„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Trešais “Muzykys skrytuļs” Līksnas pūrā

Jau trešo reizi Daugavpils rajona Līksnas pagasts uzņēma jaunās latgaliešu mūzikas festivāla “Muzykys skrytuļs” dalībniekus un skatītājus. Divi lieli koncerti, nakts diskotēka kopā ar Latgales radio un pirmo reizi arī mākslas akcija “Muokslas skrytuļs” – tāda bija festivāla programma. Arī jaunākās grāmatas un jaunākie latgaliešu mūzikas diski, ja vien sirds tos iekāroja, atrada savu lasītāju un klausītāju. Lielajā pļavā līdzās svētku skatuvei bija izaugusi telšu pilsētiņa, kuru vakarā izgaismoja kopīgs ugunskurs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

06.08.2007 14:56
jurs
Par Borowu Muzykys skrytuļs - pīsadaļeišona piec breivproteibys princypa. I naudu par tū ņivīns namoksoj. Breiva izvāļa - pīsadaļeit voi nā. Vot Borowa i napīsadaļā, sok, kū ta tī - spīsta ļīta jau nav, i nūpeļņeit nasaīs. Žāl gon. Šķīt ka Borowa ir aizmiersus nu kaidys paka... jī ir izļeiduš. Ļeiksna jim kai na grīz ir motis vītā. Nabytu Ļeiksnys i skrytuļa - nabytu i taidys borowys. Žāl gon ka tai. Jim vajadzā byt pirmajim kas aizpylda i nūsyta daļeibys anķetu. No bet breiva izvāļa ir breiva izvāļa. Tagad vīn atļīk nūvāļāt jim aizmierst latgaļīsu volūdu i turpynot dzīdot par madelkom nu jau teirā latvīšu volūdā. Lai izadūd! I paļdis!
02.08.2007 13:05
sunis Pecis
Zheel, nebija Borowas MC, vinji tomer ir vieni no spilgtakajiem musejiem:)
31.07.2007 23:53
tātad
uzvarētāju nebija,cik es saprotu...cipa-visiem sadalīja kaut ko???
24.07.2007 22:12
lasitaja taluma
jauki,par jaukajiem latgaliesiem ir aizskaneejis liidz pat Spaanijas dienvidun malai!!!latgaliesi ir sasparojusies un nes godam savu vaardu pasaulee!!!
23.07.2007 20:05
.
Kas uzvarēja?
23.07.2007 14:03
smaidinjsh :))), mazaamarika@inbox.lv
nu ko lai saka-Līksna vienmēr ir rullējusi!!!! :)))))