„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Zālīšu spēks gan kumelītēs, gan leizejā

Krāslavas rajona zemnieku saimniecībā “Kurmīši” pašlaik rit ražas novākšana. Vasaras darbos iesaistītie jaunieši un bezdarbnieki vāc kumelītes. Nometušās uz ceļiem, meitenes iegrimušas ziedu mākoņos un veikli plūc smaržīgos ziediņus. Saimniecības īpašnieks Ivars Geiba atzīst, ka pietrūkst darba roku. Viņš bija cerējis, ka Valsts nodarbinātības dienests būs dāsnāks, piedāvājot darbaspēku.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

01.08.2007 08:30
Saulīte
Runājot par pašvaldību tiesībām ,tad pašvaldība pieņem lēmumus pēc sava prāta un ieskatiem, arī tāda veida naudas izšķērdēšana kā Sarkanarmiešu materiāls atbalsts. Valsts praktiski nevar ietekmēt pašvaldības lēmumus, jo nav atbilstoša varas orgāna, kas izvērtētu tās rīcību. Faktiski Daugavpils pašvaldība var uzvesties it kā nebūtu Latvijas Republikas sastāvā. Tā lūk!! Sveicu jūs ar Vitebskas guberņu.
31.07.2007 11:03
pa tēmai
Inesei kā vienmēr ir izdevies vienkāršs un skaists raksts. Tā tik turēt!
30.07.2007 22:01
To -> pārsteigtais
Cik ilgi var muldēt par okupāciju? Varbūt tad uzreiz sākt pieminēt visus, kas bradāja cauri Latvijai, piemēram vācu krustneši 12.gs... Okupācijas režīmā uz sibīriju izveda mazāk tautas nekā tagad mūsu tautas kalpi izsūta uz Īriju.... Tāpēc lieciet vēsturi mierā, skatieties nākotnē!
28.07.2007 22:58
PĀRSTEIGTAIS
Kāpēc Jūsu avīze neko neraksta par 27.07. tik plaši svinēto pasākumu par godu pilsētas atbrīvošanai no fašist.iebr.Pilsētas Dome pat izsniedza prēmijas dažiem dzīvi palikušajiem Sarkanās armijas zaldātiem. Es kaut ko nesaprotu bija okupācija vai nē. Es nešaubos ka bija, tad kāpēc LR pašvaldības vadība valsts naudu izlieto kā tai tīk. Vai Daugavpils varbūt nav LR.