„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Bebrenes vidusskolai – 110. dzimšanas diena

Ilgs un bagāts mūžs ir Bebrenes vidusskolai, kas 7. jūlijā atskatīsies uz 110 gadiem. Jubilejas intervijā skolas direktore Ērika Šaršune un vietniece Aina Šaudiņa pārlapo vēstures lappuses un izstaigā šodienas ceļus.

Komentāri

11.07.2007 14:36
zigrīda, zigali2@inbox.lv
°7.07.2007.skolas 110.gadu jubilejas salidojums bija brīnišķīgi noorganizēts. To vadīja pati skolas direktore Ērikas kundze. Tik jaukos atmiņu brīžos sen nebija nācies piedalīties. Esmu biegusi vidusskolu pirms 44 gadiem.Visu sarīkojuma svinīgo daļu bija neviltots prieks, ka mana skola bija, ir un būs pati jaukākā .Neizmērojams prieks par skolas direktori un viņas vadīto kolektīvu, kas bija ielikuši svētku organizēšanā tik daudz izdomas. Liels, liels paldies par jaukajiem mirkļiem! Novēlu skolas skolotāju kolektīvam un direktorei lai neizsīkstoša enerģija palīdz jūsu grūtajā darbā! 1963.gada absolvente Zigrīda no Aizkraukles.