Pašu cepta maize ir visgaršīgākā!
- Egita Terēze Jonāne
- Darbs
“Vispirms mēs visu uzzinājām par pienu un medu, tagad zinām, kā grauds pārvēršas miltos un maizē. Pašu cepta maizīte ir visgaršīgākā!” stāsta Kalupes pamatskolas 132. mazpulka komandas “Kolupa sijotoji” jaunās saimnieces un skolotāja Valentīna Svētiņa. 19. augustā Kalupes, Subates un Eglaines bērni ciemojās Eglaines zemnieka Vitolda Kvedera z/s “Zālītes”, lai gides, lauksaimnieces Silvijas Razminovičas vadībā iepazītu maizes ceļu no grauda līdz lielajam klaipam.
Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.
-
PDF versija
«Latgales Laiks» – 24.08.2007
Komentāri