„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Anita Liepa ar ziedu klēpi un vēlmi vēlreiz ieraudzīt Flensburgu

Tēva mājās, par kuru atgūšanu Anita Liepa cīnījusies vairāk kā 50 gadus, dzīvo bagātīgas atmiņas, krātas visa mūža garumā. Soli pa solītim rakstniece tās kārto grāmatu lappusēs, taču viņas radošajā darbnīcā uz brīdi iestājies klusums, jo neesot vēl īsti iemācījusies rīkoties ar nesen iegādāto jauno datoru. Par savām iecerēm rakstniece nevēlas pirms laika nevienam stāstīt, jo citādi nekas neizdosies. Tā esot izgājis ar iecerēto grāmatu par Tautas frontes dalībniekiem Daugavpilī. Vajagot vispirms izdarīt un tad runāt, – pārliecināta rakstniece, un šo tēmu ieslēpj tālākā plauktiņā. Toties viņa ar prieku pavēsta, ka pirmo reizi dzīvē pilnībā izdevies atrisināt visu krustvārdu mīklu, kuru šoreiz nolēmusi sākt no beigām un pareizās atbildes sarindojusi dažu stundu laikā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.01.2008 15:42
Saule
Sveicu cienījamo daugavpilieti un izcilo rakstnieci Anitu Liepu dzīves jubilejā!!! Lai steidzas laiks, tu paliec dzintarlāse, Kas saules gaismu nebeidz izstarot, Lai tikpat dāsna, sirsnīga un jauka Mums ilgi vari savu gaismu dot. Paldies, ka Jūs mums esat!!!!