„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.7 °C
apmācies

Par “točkām” būtu jāsēdina cietumā

Kopš pērnā gada 19. jūlija, kad spēkā stājās grozījumi Krimināllikumā, kas nosaka daudz nopietnāku atbildību par nelegālā alkohola izgatavošanu, glabāšanu, pārvietošanu, realizāciju un arī iegādi, cīnīties ar “točkām” policijai kļuvis vieglāk un to skaits ir sarucis, atzīst Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes Kārtības policijas priekšnieks Viktors Garēvičs-Jurēvičs. Agrāk par točkām sodīja administratīvi, bet tagad par šādiem pārkāpumiem paredzēts kriminālsods, turklāt ne tikai par alkohola tirdzniecību, bet arī par alkohola iegādi, uzglabāšanu un pārvadāšanu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

29.01.2008 09:51
ina
Vienu slavenu točku likvidēja - ir iemesls lielīties, bet citas tik pat slavenas turpina darboties:( Un kāpēc - būtu??? Ietupinātu kādu, būtu bieds citiem, bet tagad, labākajā gadījumā,sastāda protokolu,ja tiek ziņots un neliek miera...(cik tur to Ventspils točkai bija? 480? Absurds!)Vai tā nav darbības imitācija un nevarības demonstrēšana!?