„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.4 °C
daļēji mākoņains

Līvija Jankovska uz notiekošo Daugavpilī raugās bez rozā brillēm

Kopš partijas “Latgales gaisma” (LG) likvidācijas Līvija Jankovska ir neatkarīga Daugavpils domes deputāte un atzīst, ka bieži vien tas pat atvieglo lēmumu pieņemšanu, jo savs viedoklis nav ne ar vienu jāsaskaņo.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

10.11.2008 20:50
to Andrejs Faibuševičs
beidz muldēt .Tavus komentus neviens nelasa -nav interesanti.beidz gudrinieku tēlot- nesanāk.
06.11.2008 19:49
Andrejs F, Daugavpilietis
Nebiju domājis, ka tu spēsi bērnudārznieka līmenī apvainoties, ja kāds pasaka, ka tavs smilšu namiņš viņam atgādina mazmājiņu ... Ceru, ka neapraudājies ? :) Bet par to upītes rakšanu - nu tad palasi varbūt uzmanīgāk ? "Arī tāds, kurš rok kanālu ... " - tu te redzi kādu personiski pieminētu ? Jā, es patiešām izmantoju šo salīdzinājumu, lai raksturotu Jankovskas "darbošanās" sauso atlikumu. Tas tapēc, ka man, diemžēl, ir bijusi iespēja personiski iepazīties ar Jankovsku, pat, teiksim tā - mēģināt pastrādāt kopā ... Bet pat ja tā nebūtu bijis - arī pēc raksta izlasīšanas man var būt savs viedoklis un tā ir tikai mana darīšana, kādus salīdzinājumus es izmantoju. Un mans secinājums - nekas, diemžēl, nav mainījies ... Līvijai visapkārt tikai naidenieki da kaitnieki !!! Kur mēs tiksim ar šādu filosofiju ??? Un par to sadragāto valni ... :)) - nu paskaties : "... iespējams, var izskriet ar ..." ... Es jau nezinu, varbūt viņa PATIEŠĀM to var, tapēc jau arī saku - IESPĒJAMS :)) ... Un visbeidzot - nevajag lūdzu jaukt epitetus, salīdzinājumus utt. ar faktiem un argumentiem . Tu, starp citu, arī pats neko vairāk, kā tikai "es vīņu pazīstu, viņa baigi labi strāda un vispār ir reti kruta večiņa" neesi pateicis ... Un to tu sauc par argumentāciju ? Arī to var attiecināt uz da-jebkuru cilvēciņu - mani , tevi , Raini utt. ... A kur fakti, kas to apstiprina ? Skumīgi, vai ne ? :)
06.11.2008 15:18
Daugavpilietis
Paga, paga "sūdupītes rakšana un skriešanu ar pieri cauri cietokšņa valnim" nav tavs teiktais :))) !!! Pirmkārt, man nav vajadzīga svešvārdu vārdnīca, lai pārliecinātos, ka tava jēdziena "kritika" lietošanas izpratne ir maigi izsakoties neadekvāta. Otrkārt, ja reiz tu esi tāds lokālās politikas speciālists ,lūdzu, izsakies korekti, argumentē savu pozīciju, nevis nolaidies līdz tirgus tantiņu līmenim :))) !!! Pilnīgi rodas tāda sajūta, ka tu runā tieši tādā pašā stilā, kā tu pats saki, kā tavi LG ļaunuma iemiesotāji. Treškārt, par "slimīgo kritiki" - Es neesmu nekāds LG aiztāvētājs, vienkārši neko neizsakoši, no tavas puses, apzīmējumi, spilgtie epiteti var tikti attiecināti uz jebkuru no deputātiem vai ierēdņiem , ja tu vēlies paust savu viedokli, iztiksim bez aizvainojošiem izteicieniem :))) !!!!
06.11.2008 11:34
Andrejs F, Daugavpilietis
Pirmkārt es nestrādāju ne Domē, ne pat kādā Daugavpils uzņēmumā, lai Dome mani varētu kaut mazākā mērā ietekmēt. Otrkārt "Gaismiete LJ" , kuru mēs te apspriežam, man nav nekāds oponents, jo es piedalos vēlēšanās tikai kā vēlētājs, nevis kandidāts. Treškārt - ja tu atļaujies piesiet man "nomelnošanu", tad esi tik laipns arī norādīt konkrētu piemēru - kur ? Ja nevari - tad paņem skaidrojošo vārdnīcu un izlasi, ko nozīmē vārdiņš "kritika" Ceturtkārt - neviens vēl Latvijā nav atcēlis tiesības uz vārda brīvību, un es tās arī izmantoju 5-kārt - slimīga kritikas uztveršana ar neadekvātu pretreakciju arī ir bija raksturīga "vēstures miskastē" pazudušajiem "gaismekļiem" ... varbūt pamēģināsi vismaz pats no tā tikt vaļā ? :))
06.11.2008 11:14
Daugavpilietis
Andrej, cik tev dome maksā lai tu savā darba laikā sēdētu forumos un nomelnotu oponentus :)))) ?
06.11.2008 10:18
Andrejs F, Jānis Liepnieks
Ja neesi ievērojis - es neaģitēju balsot par kādu ... Es iesaku NEBALSOT par Jankovsku un arī paskaidroju kapēc. Tas arī viss. Pārējais katram uz paša sirdsapziņas ... Domāju, ka tas ir normāli.
05.11.2008 22:22
Jānis Liepnieks, Andrejam
Ja jau esat tik liels viszinis......par ko tad šais vēlēšanās jabalso?!
05.11.2008 16:57
Andrejs Faibuševičs, Daugavpilietis
Arī tāds, kurš rok kanālu no Sūdupītes caur Lohu ciemu uz Puņķezeru var droši teikt, ka viņš baigi strādā (un principā tā būs taisnība)... tikai šis fakts nepadara racēja darbu kaut cik sabiedriski vajadzīgu. Es nemaz nešaubos, ka vajadzības gadījumā Jankovska, iespējams, var izskriet ar pieri cauri cietokšņa valnim - bet ar to vien, kā smejies, nepietiek ... vajag arī nedaudz KOMPETENCES, nevis tikai cietu pauri ... Un, lai arī kādas būtu dižās "strādnieces" personiskās īpašības - tas neatceļ FAKTU, ka potenciālā "strādātāja" ir publiski MELOJUSI avīzes slejās. To mēs visi varēsim "politiķei" atgādināt īsi pirms vēlēšanām, varbūt tad viņai visādas "neveselīgas vēlēšanās" pāries ... :))
05.11.2008 14:29
Daugavpilietis
Andrej, šajā rakstā Līvija Jankovska stāsta par sevi nevis LG Pēc raksta spriežot tas nav tik ūdeņains un uzpūsts. Es cienu Līviju Jankovsku par viņas uzņēmibu, par līdzšinējo paveikto darbu. Viņa tiešām ir viens no retajiem cilvēkiem D-pilī kas strādā un grib strādāt, un ceru ka arī turpmāk to darīs... Un lūdzu nestāsti par smadzeņu izskalošanu - tu pats esi nedaudz apstrādāts !!!!
04.11.2008 13:46
Andrejs Faibuševičs, Drug
Cienījamā publika - zemāk esošais Druga komentārs tipiski atspoguļo "gaismas-politiķu-dārza klaunu" domāšanas līmeni ... Iepazīstieties (centieties lūdzu nenovemties ... :)) un izdariet secinājumus, par ko mums piedāvā balsot :))
03.11.2008 09:30
Drug-Andrejs Faibuševičs,
Zdaetsja mne chto ti tot samij neudachnik kotorij hotel prodatj zdanie boljnici, a tebja za zopu i v kruzku, ti neudachnik, u tebja vechno problemi, to nemozesh s rodstvinikami podelitj, tvoja sestra Edita i to umneja, zena guljaet, obshem vsjo netak, ti neudachnik idi domoj, u menja mnogo interesnogo.
28.10.2008 21:42
Andrejs Faibuševičs, rover
Piekrītu. Bēda ir tā, ka tas viss notika tik ļoti atklāti un bezkaunīgi, ka tikai pilnīgs lohs varētu mēģināt ticēt "gaismekļu" sirds šķīstumam ... Bet tagad - ak vaimanuvai - "gaismas" pusīši da metenītes kā atmiņu zaudējuši ... tik balti un pūkaini kā svēto "apgaismību" atrāvušies ... Un vēl mēģina zombēt tautu ar savām sovjetiskajām halucinācijām - būvēsim rūpnīcas, veicināsim ... Varbūt iesākumam izlasiet vismaz kaut vienu rokasgrāmatu par pašvaldību funkcijām, dižie attīstītāji ?
28.10.2008 11:01
rover
daži komentāri. pirmkārt, par kredītiem. tik tiešām, pilsēta bez kredītiem nevar attīstīties. tomēr ir ļoti dziļi jāšaubās, ka ņemtie kredīti puķītēm kaut kādā veidā veicina pilsētas attīstību. tieši otrādi, tas stipri ož pēc shēmas - pašvaldība ņem kredītu - nauda aiziet saviem uzņēmējiem par paaugstinātām cenām - uzņēmēji daļu naudas atdod kredītu paņēmušajiem - apmierināti gan uzņēmēji, gan kredītu ņēmušie, bet maksā visa pilsēta. pierādījumu nekādu, tomēr ticami taču? un attīstības nekādas. otrkārt, par asfaltbetona rūpnīcu. nu nevajag muļķības runāt. pašvaldības uzņēmums nevar pelnīt, pārdodot asfaltu, jo vairumā konkursu by definition var piedalīties tikai privātie uzņēmumi ar noteiktu darba pieredzi. asfaltbetona rūpnīcas iegāde ir vispār bijusi avantūra, kas vēl ir sīki jāizmeklē. es pat nerunāju par baumām, ka vienīgais šīs avantūras mērķis ir bijis izputināt citu, privātu uzņēmumu, ar kuru domes vadībai iznāca konflikts. man šķiet, šīs baumas ir diezgan ticamas. treškārt, par godprātīgu darbu. nu nezinu, varbūt, ka personīgi jankovskas kundze ir arī strādājusi godprātīgi. tomēr kā lai paskaidro to, ka pašvaldība nemaksāja parādus uzņēmējiem? atkal sāk ost pēc shēmas - pašvaldība nesamaksā par paveikto darbu - izmisis uzņēmējs pārdod parādu par lētu naudu (paši ziniet, kam) - parādu nopirkusī firma piedzen parādu caur tiesu no pašvaldības ar soda procentiem. ticami? vārdu sakot, jebkurš vairāk vai mazāk saprotošs cilvēks var tikai cerēt, ka šito bandu nepielaidīs atpakaļ pie siles.
27.10.2008 13:06
garoza
Pagājušā avīzē Eigims, šajā - Jankovska : laicīga gatavošanās vēlēšanām.
27.10.2008 10:49
Andrejs Faibuševičs, andrejs.faibusevics@inbox.lv
Nezinātājiem precizēšu savu komentāru - Bernu slimnīca tika pārcelta no vecās ēkas praktiski tajā pašā laikā, kad iepriekšējo Domi nomainīja slavenais "gaismekļu" sastāvs - 2001.g. februāra beigās vai marta sākumā. Attiecīgi neviens, pat ja gribētu, nevarētu šo ēku pārdot bez "gaismekļu" ziņas, jo ēka vienmēr bija un palika DOMES ĪPAŠUMS. Ja nu vienīgi ir kaut kas, ko mēs nezinam, jo tas nav oficiāli ziņots ... piemēram - "spīdošā latgaismiete" Nikolajenko gribēja ēku pārdot (nebrīnītos), bet otra "spīdekle" sadevusi Nikolajenko pa ausīm un pateikusi, ka nepārdosim vis, t.i. - "neļāvusi pārdot" ... =)))
27.10.2008 00:05
Andrejs Faibuševičs, andrejs.faibusevics@inbox.lv
Cienījamie vēlētāji, pateiksimies Līvijai vismaz par to, ka viņa jau pašā raksta sākumā mums atklāti pastāsta par savu iecerēto deputāta nākotni Daugavpils Domē - lūk te mūs sveic viens cilvēks, kuram "godprātīgs darbs" būs "tikai ilūzija" un gavenais uzdevums politikā - "nepārtraukta cīņa par varu" ... SKAISTI !!! Paldies jums , Līvija, vismaz par atklātību ... Es gan politiķiem ar tik fatāli-marazmātisku moto ieteiktu griezties pēc palīdzības medicīnas iestādēs pēc adreses L.Dārza iela, šķiet ka Nr.62 - tur jums noteikti palīdzēs ... Bet visumā Līvija Jankovska turpina dot vaļā labākajās Latgales Gaismekļu tradīcijās - ar meliem ... neanalizēšu visas puspatiesības, bet gan vienus 100% konkrētus - "neļāvuši pārdot bijušo bērnu slimnīcas ēku". Ak jūs mūsu mūžīgie cīnītāji da uz ambrazūrām kritēji, nu vai ta nevarēja noturēties ... ? :)) Nu lai negribat, lai es te iedrukāju 100% MELI, MELI, MELI - tad lūdzu - konkrētu piemēru galdā - KURŠ, KAD (UN UZ KĀDA IZZIŅAS AVOTA PAMATA) - ir vēlējies PĀRDOT šo ēku ? Ja nevarat atbildēt, tad esmu spiests paziņot - šie meli ir kārtējais, tipiskais "gaismekļu" mēģinājums piešķirt sev neesošus varoņdarbus, lai kārtējo reizi "apjātu" mazāk informētus vēlētājus ...