„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

“Daugavas lokos” top Riharda Eigima parks

Latgales sakoptākajā pagastā Naujenē, dabas parka “Daugavas loki” teritorijā gleznainā vietā Daugavas krastā top neparasts miniatūrs parks ar milzīgu akmeņu krāvumiem, akmens un šķembu celiņiem, koka figūrām, lapenēm, koku alejām un puķu dobēm. Automašīnām iebraukšana teritorijā ir liegta, jo ceļš ir slēgts un uzstādīta privātīpašuma norāde. Taču teritorija nav iežogota, tāpēc ir pieejama kājāmgājējiem. Ieraugot jau pa lielu gabalu koka figūras, retais spēs apvaldīt ziņkārību un nedoties tālāk. Vienīgā dzīvā būtne te ikdienā ir ruds sunītis, kurš ciemiņus uzņem, luncinot asti, taču vērīgi seko katram svešinieku solim.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

20.11.2008 23:02
Andrejs F, to SSS
" Kātev patīk ka naudu iekasē par cirkulāciju? Nevienā pilsētā ne kas tads nav izdomāts.Un soda sankcijas, ka lapiņu par ūdeni laikus neiemetīsi?Tas tev patīk????" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Neesmu speciālists, bet rodas iespaids, ka tāda tipa problēmas normāli tiek risinātas juridiskā ceļā - ja nekādi citādi nevar, tad caur tiesu. Ne jau vēlreiz ievēlot sevi kā kretīnu jau vienreiz parādījušu populistu, kas gatavs apsolīt dajebko, lai tikai atkal dabūtu iespēju "vārīties" uz sabiedrības rēķina ...
15.11.2008 15:40
rez
to SSS naudu iekasē par cirkulāciju...Nevienā pilsētā ne kas tads nav izdomāts.. Rēzeknē arī iekasē naudu par cirkulācijas zudumiem un kādu vēl!!! Tā ka maz neliekas!!!
13.11.2008 21:04
to SSS
Saki Bet tagad pie šīs valdības labāk dzīvot??????? Kad tevi smacē ar lielajiem komunālajiem rēķiniem?Kātev patīk ka naudu iekasē par cirkulāciju? Nevienā pilsētā ne kas tads nav izdomāts.Un soda sankcijas, ka lapiņu par ūdeni laikus neiemetīsi?Tas tev patīk????
13.11.2008 08:25
SSS
Dārznieks - tas ir labi, kad cilvēkam patīk skaistais un, ka viņš cenšas radīt to savā tuvumā. Ja tas tiek darīt par personīgajiem līdzekļiem - uz priekšu!!!! Tikai nevajag savas krietni dārgās idejas īstenot uz nodokļu maksātāju rēķinu un atlekušo bāzt savā kabatā!!!! Cerams D-pils iedzīvotāji negribēs vēlreiz ĀZI PAR DĀRZNIEKU!!!!
12.11.2008 15:04
Andrejs F, rita
Ja cilvēks jau ir labs saimnieks savās mājās tad vislabāk viņam arī turpināt labi saimniekot savās mājās, un nelīst tur, kur viņš jau vienreiz ir parādījis, ka nemāk darīt pilnīgi neko (izņemot lepnu grozīšanos smalkos pasākumos), par ko arī "saimnieks" ar kaunu un negodu tika taisnīgi patriekts ratā ...
10.11.2008 20:58
rita
Cilvēku vērtē pēc labi padarītiem darbiem. Ja viņš labs saimnieks savās mājās, tad arī būs labs saimnieks visur.Un te ir labs piemērs, ar ko i varētu apsveigt.
05.11.2008 08:39
S.V.
Starp citu nejauši nokļuvu šajā pasaku valstībā,man patika. Vismaz kaut ko cilveks dara, neviss muti pa tukšo vārsta.
04.11.2008 16:52
rover
lai eigimam veicas teritorijas sakopšanā. acīmredzot tas ir viņa sirdsdarbs un to viņš labi prot. domei gan nedrīkst viņu laist tuvāk kā lielgabala šāviena attālumā.
04.11.2008 15:03
Jā- jā
Bezgaumības kalngals... Protams gribētos, lai cilvēki iemācās sakopt savus īpašumus un uztur tos kartīgus. Ne jau akmeņu krāvumi un rododendri ir tie kam būtu jāatrodas Latgales ainavā. Bet lai nu kā, Naujenes pagastā parādījas savs dārznieks.
04.11.2008 08:49
saujai
"Ir tik ļoti patīkami , ka cilvēks dara kaut ko labu un skaistu" ....un sevišķi pirms vēlēšanām :)
03.11.2008 19:14
sauja
Padarījis labus darbus var i gozīties .... Ir tik ļoti patīkami , ka cilvēks dara kaut ko labu un skaistu.
31.10.2008 10:55
HO-HO-HO
"Dārznieks" ir atgriezies... Pa Latgales Laika lappusēm vien gozējas :)