„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Valdība neļaus reketēt valsti

“Valdība seko, kas un kāpēc ceļ cenas. Tas atsauksies, sadalot ES fondus. Jāatbalsta ir tie, kas cīnās konkurences apstākļos, nevis tie, kas cenšas izmantot konjunktūru un ceļ cenas. Tāpat es neredzu pamatojumu 30-40% sadārdzinājumam ES fondu projektos. Valdība šogad palīdz to segt, bet tā vairs nebūs! Uz inflācijas rēķina te sāk zīmēt visu ko, tā ir cenšanās reketēt valsti! Es pateicu Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājai – tādām firmām, kas sadārdzina projektus, nav jāparādās 2007.-13.gada fondu pieteikumos,” preses konferencē reģionālajiem medijiem 21.februārī apgalvoja Ministru prezidents Ivars Godmanis. Viņš arī izteicās, ka inflācija kritīsies jūnijā, jo elektroenerģijas tarifu paaugstināšana no 1.aprīļa ir pēdējās cenu izmaiņas un tad Latvijā būs sasniegtas pasaules cenas enerģētikā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.03.2008 14:10
1
"tad Latvijā būs sasniegtas pasaules cenas enerģētikā." Un kad būs sasniegtas kaut vai Eiropas algas mērogs? Vai arī Godmaņa kungs ir iedomājies, ka enerģija maksās kā pasaulē, bet cenas paliks kā Ķīnā?