„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Nekas vairs nespēs atdot bērna dzīvību

Pirms dažām dienām uz redakciju bija atnākusi bēdu sagrauta sieviete. Natālija Ivanova nupat bija guldījusi smiltājā savu mīļoto mazmeitiņu Kseniju, kura gāja bojā autoavārijā 5. aprīlī ceļā no Skrudalienas uz Tabori. Ziņa par bērna bojāeju parādījās daudzos masu medijos, taču Natālija vēlējās pastāstīt par tās dienas notikumiem, jo uzskata, ka visa informācija neatbilstot patiesībai. “Es zinu, ka mazmeitiņu vairs neatgriezīšu dzīvē, taču sirds man ir pilna,” saka Natālija, kura bija sašutusi gan par mediķu rīcību, gan par sniegto informāciju.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

22.04.2008 16:30
ak
tik un taa - tas nav normali, ka krizes situacijaa nonakushu cilveku "ieliek" starp smagi slimajiem, tas nu noteikti cilvekam nepalidz, bet nomac vel vairak- iedomajaties tac sevi shajaa situacijaa. Principaa- taa ir atkla kartejaa muusu nesakartotaas valsts realitate, kur prasities prasaas peec tiesu darbiem- par aatieksmi pret Cilveku. Un vcainigi jau nav medikji, bet sistema, kuraa vinjiem jastradaa, bet cieteji- cilveki, kuri liktenja delj nonak situacijaas, kuraas mees nevaram izveleties.
20.04.2008 22:01
sāpe, bellevue59@inbox
Kā cien. kundzej , pēc tādas traģēdijas vēl gribas mētāties pārmetumiem, apvainot mediķus... neticami .Vai nevajadzēja vienkārši pateikt paldies, ka palīdzēja tādā brīdī, kuru iztēlojoties pat svešam cilvēkam gribas iedzert ko nomierinošu.Un līdz mūža galam Jūs taču meklēsiet domās atbildi -kāpēc...un noteikti Jums vēl būs nepieciešama to pašu , tik kritizēto, mediķu palīdzība.