„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Pērļu valodas tulkotāja

Ja vēlaties nopirkt sev kādu oriģinālu un reizē praktisku lietu, var droši doties uz amatnieku tirdziņu, kas parasti notiek pilsētu svētkos. Amatnieku daudzveidīgā piedāvājuma klāstā sieviešu skatiens noteikti aizķersies pie kāda čemodāniņa, kas pilns krellēm, auskariem un citām rotām. To autore ir Egija Labanovska, kuru visbiežāk gan dēvē Eniju Podziņu, kas ir amatnieces radošais vārds. Viņas veidotās pērles laistās gluži kā pašas Egijas acis – lielas un skaistas.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

31.07.2008 00:53
Laura
Noteikti kādu rotu iegādāšos arī es. Apsolu. Lai Tev, Enij, veicas! ;)
27.07.2008 22:00
Podziņa, enija.podzina@inbox.lv
paldies par atsauksmēm! Olga, ar laiku es arvien biežāk sāku pamanīt savas krelles rotājam man pavisam nepazīstamu valkātāju dekoltē. Tas man ir lielākais gandraījums! prieks censties :)
25.07.2008 21:45
Eva:)
Man arī ir viņas rotas-unikālas,visi pamana un apjautājas...nav taču bezpersoniskie ķīniešu grabuļi...te ielikta enerģija,dzīvesprieks!Gan jau atnāks laiks,kad to visu novērtēs!Lai tev veicas,Podziņ!!!!:)
25.07.2008 12:52
Olga
Varu palielīties, ka manā īpašumā jau ir Enijas Podziņas krelles. Tiešām oriģinālas. :)) Prieks, ka Daugavpilī nopērkamas interesantas un oriģinālas lietas. Turklāt es varu pastāstīt, ka kādai daugavpilietei jau ir viņas darināto rotaslietu interneta veikaliņš www.onyxflower.lv , kur arī esmu iegādājusies jaukas rotas.