„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Valdis Zatlers Daugavpilī baudīja krievu kultūru

25. un 26. augustā Daugavpilī pirmo reizi savas prezidentūras laikā ciemojās Valsts prezidents Valdis Zatlers, kurš domes vadībai atzina, ka Daugavpili beidzamo reizi apmeklējis pirms 13 gadiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

19.09.2008 20:29
Bataragi
тот же день в Arēna Rīga пройдет оригинальное спортивно-музыкальное шоу — реванш Виктора Щербатых под названием "Большой бойцовский клуб". Спротивную составляющую мероприятия обеспечит тройка призеров Олимпиады в Пекине — тяжелоатлеты Виктор Щербатых, Маттиас Штайнер (Германия, золотая медаль) и Евгений Чигишев (Россия, серебро), а также другие сильнейшие атлеты мира. Музыкальное соперничество на арене обеспечат два противостояния: группа Otra Puse против Dzelzs Vilks и Интарс Бусулис против Aisha. Организаторы обещают, что Виктор Щербатых выступит также в роли рэпера, исполнив песню дуэтом с Borowa MC.
19.09.2008 10:14
janis
Tik pat labi "krievu kultūru" var baudīt arī Rīgā!!! Kas tā par stereotipu kultivēšanu?
04.09.2008 21:29
Žēl...
Un atkal par nožēlu jākonstatē, ka Daugavpilī nav ko parādīt no latviešu kultūras , un ja ir ko parādīt , tad tikai Daugavpils rajonā, gaidot prezidentu jau varēja saņemties "bezgala nogurušie no Dziesmusvētkiem" kolektīvi. Bet, Strodes kundzi jau apmierina Miervalda un Co darbība. Labi draugi, kā nekā. Un vēl, pokozuha pie mums ir ik uz soļa un nekur nav izgaisusi, tā ir dzīves norma, pat Rīgā...
29.08.2008 08:35
135
Daugavpils lielākā "vērtība" - krievu kultūra....!!! Vai nav skumji?
27.08.2008 14:12
ak
Nu krievu kultūru viņš var baudīt arī Rīgā, bet kādu kultūru parādīja Daugavpils organizatoru pokazuha liekot stundām ilgi vairākiem desmitiem cilvēku gaidīt "cienījamo" amatpersonu? Un Dukšinskas - kundze savā pārcentībā tā aizrāvusies, ka pēc padomju laiku labākajām tradīcijām ar represīvām metodēm skolotājus dzen uz nevienam nevajadz/igu tikšanos. Tāda laikam tā Daugavpils kultūra.
26.08.2008 22:42
inara
Labi, ka atbrauca. Visi, kas atbrac, redz, ka Daugavpils ir OK. Kamēr neredz, tikmēr runā muļķības.