„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Vai slimnīca var atļauties sponsorēt valsti?

Šodien medicīnas darbinieki kopā ar izglītības sfēras pārstāvjiem Rīgā piedalās brīdinājuma streikā – atgādina valdībai par tās solījumiem un vēlas panākt algu palielinājumu. Viņu vidū būs arī daugavpilieši. Vairākas Latvijas slimnīcas gatavojas paaugstināt pakalpojumu cenas, citādi draud bankrots. Kā smagajā situācijā darbojas SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca” (DRS), jautājām tās valdes loceklim Aivaram Zdanovskim, kas ir arī Daugavpils pilsētas domes deputāts.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

29.09.2008 08:37
S.V.
Tā vien šķiet, kad visnabadzīgākie mūsu valstī ir mediķi, skolotāji un policisti...pārējiem "mirstīgajiem" maksā it kā vairāk.?..Daugavpilī 70% strādā minimālo algu, bet vēl domā,kur vēl piepelnīties, jo no 130 Ls taču nevar izdzīvot? Visi taču grib normālu cilvēcisku attalgojumu!!!??? Daugavpilī nav iespejams vairāk nopelnīt,visa jaunatne ( kuri grib normāli eksistēt) jau sen pamet šo depresīvo pilsētu,kur nav nekādas izaugsmes iespējas....
26.09.2008 11:11
garoza
Kāpēc visu laiku neapmierināri mediķi, skolotāji un policisti? It kā pārējiem maksā vairāk? Vienu un to pašu maļ jau kuro gadu.
26.09.2008 10:42
!
Tā arī pēc raksta izlasīšanas nesapratu, vai slimnīca var atļauties sponsorēt valsti? Ļoti glumas (politizētas) atbildes no Zdanovska kunga..