„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.7 °C
neliels lietus

Doma laukumā protestēs arī Latgales zemnieki un skolotāji

13. janvārī protesta akcijā ar prasību atlaist Saeimu Rīgā, Doma laukumā piedalīsies Daugavpils rajona Kalupes, Vaboles, Eglaines, Krāslavas rajona Andrupenes, Kalniešu, Robežnieku, Indras, Preiļu rajona Rožkalnu un citu pagastu zemnieki. Lai gan lauksaimnieku apvienības neorganizē transportu, lai neatbalstītu šī pasākuma politiskos spēkus, tomēr zemnieki brauks ar savu transportu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

20.01.2009 11:16
skolotājs
Es arī to nedarīju! Es atcerējos, ka mājās man palika bērni neēduši, vīrs dusmīgs un arī iekāpu kaimiņa mašīnā un braucu atpakaļ. Vēl visu mājupceļu pārdomāju miljonāra Štokenberga vārdus un domāju līdz šai baltai dienai. Kāpēc uz skatuvi lidoja olas, arī nesaprotu. Kāpēc bērniņu koris dziedāja, arī nesaprotu.
20.01.2009 11:10
zemnieks
Nē, man kabātā bija tikai polš, kura bija žēl. Es paklausījos, pabrīnījos, iekāpu savā autiņā un devos mājup. Bet kāpēs es braucu, vēl līdz šai dienai nevaru saprast.
20.01.2009 11:01
saeima
Atzīstās, kurš no jums meta man ar akmeni?