„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+15.5 °C
daži mākoņi

Lūdz palīdzēt saglabāt acu gaismu

Septiņdesmit sešus gadus vecā Genovefa Spidzāne nespēj valdīt asaras, stāstot par savu problēmu, lai gan viņa raudāt nedrīkst, jo asaras kaitē jau tā ļoti slimajām acīm. Tieši acu dēļ sieviete atnākusi uz redakciju. Viņa cer rast atbalstu un palīdzību. Smaga acu kaite – glaukoma, kas jau pirms daudziem gadiem sākusi pamazām grauzt sievietes redzi, pērn gandrīz pilnībā laupījusi acu gaismu. Genovefai Spidzānei var palīdzēt, pārskaitot naudu operācijas veikšanai uz viņas bankas kontu: AS “Norvik banka”, k.n. LV07LATB0007111114310.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.10.2009 18:31
Sondra, sondraz@inbox.lv
Ļoti žēl cienītās kundzes. Es arī vēlētos materiāli palīdzēt, bet ja nezin kundzes personas kodu, tad nevar caur internetbanku pārskaitīt naudiņu. Noteikti ir daudz labu cilvēku, kuri vēlētos palīdzēt, bet jāzin ir visi rekvizīti, lai varētu veikt maksājumu. Genovefas kundzei novēlu ticību, cerību un veselību!