„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+20.1 °C
daļēji mākoņains

J.Lāčplēsis: Jebkuram no astoņiem koalīcijas deputātiem ir zelta svars

Kopš 28. septembra Daugavpils domi vada Jānis Lāčplēsis. “Latgales Laiks” lūdza viņu atbildēt uz šobrīd aktuālākajiem pilsētas dzīves jautājumiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

13.10.2009 19:24
krokodaims
J.Lāčplēsis: Jebkuram no astoņiem koalīcijas deputātiem ir zelta svars ------------------------------------------------------- no koalīcijas:))
13.10.2009 09:57
Andrejs F, krokodaims
un kā ar politiskõ pr-s----ti, tā arī ietilpst zelta svarā? --------------------------------------------------------------------- Kura tā ir, Aļohno ? Vai Nadeždins ? :))
12.10.2009 22:29
krokodaims
....un kā ar politiskõ pr-s----ti, tā arī ietilpst zelta svarā???????
12.10.2009 15:41
Andrejs F, nesaprotu
Izlasi šo te un izdari secinājumus, kurš ir "gudrs mērs" un "īsts vecis" un kurš tā arī paliks mūžīgi aizvainotais jampampiņš-lūzers, kuru paša stulbības dēļ ir izmetuši no smilšu kastītes ... :)) -------------------------------------------------------- Daugavpils domes sēdē 8. oktobrī tika izskatīta domes priekšsēdētāja pirmā vietnieka ievēlēšana, taču šis jautājums palika atklāts, jo deputāti neizvirzīja nevienu kandidātu šim amatam. Sēdē piedalījās visi 15 deputāti. Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis atzina, ka koalīcija vēl nav vienojusies, kuru deputātu šim amatam varētu virzīt, tāpēc deva iespēju savu kandidatūru virzīt arī opozīcijas deputātiem, tādējādi aicinot veidot plašu koalīciju. Opozīcijas deputāts Rihards Eigims atzina, ka nekāda sadarbība un pārrunas ar koalīciju nebūšot, tāpēc viņi kandidātu vicemēra amatam nenosauks un turpinās strādāt kā 7 pret 8.
09.10.2009 02:25
nesaprotu
J.Lāčplēsis: Jebkuram no 8 koalīcijas deputātiem ir zelta svars ----------------------------------------------------- Vai tad jūs šie 8 turpināsit pulēt pakaļas deputātu beņķos VIENI paši? Pārējos 7 deputātus taču arī TAUTA ievēlēja, nevis kāds no Marsa atsūtīja... GUDRS mērs un īsts vecis atrastu valodu ar visiem 15 tautas ievēlētiem deputātiem, nevis tīksmīnātos, ka tikai 8 ir "zelta vērtē"...
06.10.2009 13:21
Andrejs F
Izlasot vismaz rodas iespaids, ka patiešām runā Daugvapils mērs :) Starp citu, vai nav kāds pants par liela mēroga zaudējumu radīšanu amatpersonas bezdarbības rezultātā (tomēr 4 ļimoni kā nekā !!!) ko vajadzētu Eigimam iešķiebt par viņa "saimniekošanu" ???