„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.9 °C
daži mākoņi

DDzKSU prasīs auditora viedokli par domes revidenta atzinumiem

Daugavpils domes Revīzijas komisija ir pabeigusi revīziju pašvaldības uzņēmumā “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” (DDzKSU) un iesniegusi uzņēmumam savu atzinumu. Līdz 27. oktobrim uzņēmumam jāsniedz rakstveida paskaidrojums un jāpaziņo par turpmāko rīcību sakarā ar atzinumā minētajiem secinājumiem un priekšlikumiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

11.10.2009 18:34
ķencis
Man vispār jau sen nepielec: kā kaut kādas revīzijas var veikt "no malas" savākta komisija. Kurš apliecina viņu darba rezultātu atbilstību? Varbūt šis gadījums beidzot to murgu izbeigs.
11.10.2009 14:34
Andrejs F
Tādi m...daki kā Dzalbe ir jāpatriec sūnainu mietu par nekompetenci !!! Pietiek jau ar pirmo "pērli" par nomas maksu no pašvaldības īpašumiem - tai esot jābūt zemākai ... Dzalbe, bļāviens, ieslēdz galvu !!! Tas nozīmē, ka jebkurš biezais, kurš laimīgā kārtā būs nomājis telpas pašvaldības mājā maksās MAZĀK nekā bezdarbnieks, kurš nelaimīgā kārtā dzīvo saimnieka mājā ??? Ak dievs, ar kuru galu tas lohs domā , ja domā vispār ...