„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+12.0 °C
daļēji mākoņains

Valsts prezidents pieņēma bruņoto spēku parādi

14. novembrī Daugavpilī, Vienības laukumā Valsts prezidents Valdis Zatlers pieņema bruņoto spēku parādi par godu Latvijas armijas 90.gadadienai un pēc tam tikās ar pilsētas iedzīvotājiem. Kopā ar Valsts prezidentu parādi pieņēma aizsardzības ministrs Imants Lieģis un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Juris Maklakovs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

18.11.2009 18:52
AK
''Latvijas Republikas proklamēšanas 81.gadskārtas svinības ''-kāpēc Daugavpils domes kultūras pārvalde svin tikai 81.??? gadskārtu? Cik ilgi tādi idioti kā Brodovs un co ņirgāsies par Latviju... ...skatīt kultūras pārvaldes lapu- neviens jau nerunā par dramatiskajām gramatiskajām kļūdām, kuras ir jebkurā tās informācijā...
18.11.2009 17:36
Vai tauta to jūt?
Es zvēru, ka viss mans darbs būs veltīts Latvijas tautas labumam. Es darīšu visu, kas stāvēs manos spēkos, lai sekmētu Latvijas valsts un tās iedzīvotāju labklājību. Es turēšu svētus un ievērošu Latvijas Satversmi un valsts likumus. Pret visiem es izturēšos taisni un savus pienākumus izpildīšu pēc labākās apziņas." (2007.gada 3.maija likuma redakcijā)
18.11.2009 09:37
hi hi
Man tik tiešām kauns par bruņoto spēku parādi it īpaši par tehniku. Nu viens izsmiekls, pa Vienības laukumu pārbrauca trīs minī siena pļāvēji,traktoriņi.