„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+9.6 °C
skaidrs laiks

Ilūkstes novadā pasniedza Atzinības rakstus

16. novembrī Ilūkstes kultūras centrā Latvijas Republikas proklamēšanas 91. gadadienas svinībās pasniedza Ilūkstes novada domes Atzinības rakstus. Apbalvotos apsveica Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna, izpilddirektore Līga Dudare un Izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītāja Ilona Linarde.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

18.12.2009 14:02
sabiedrība
Lai mazinātos negatīvs pārstiegums par to, ka vispār kāds tiek izvirzīts atzinības rakstu saņemšanai iesaku: Ilūkstes novada domes atbildīgajām personām parūpēties par plašu informācijas izplatīšanu piem. Ilūkstes Novada Vēstīs, kurā sabiedrību informētu 2 mēnešus iepriekš un aicinātu izteikt un izvirzīt sabiedrības cilvēku. Esiet domes speciālisti drošāki , radošāki un vienkāršāki, ejiet tautā. Nekompleksējiet par to, ko nezināt, apkārt ir tik jauku un zinošu novada cilvēku. Atrodot patieso pieeju un kopā var padarīt milzum daudz labu darbu. Uzziniet ko domā cilvēki uz ielas. Tad vēl ar uzstājīgāku atgādinājumu mājaslapā. Lai nākamgad izdodas un veicas labāk!
07.12.2009 11:52
Noskumusī
Sāpīgi skatīties, cik reizes tiek pieminēts visuredzošais Dievs, kas Pats reiz teica, lai met pirmie akmeni tie, kas ir bez grēka... Varētu katrs rakstītājs (tik pat garu, cik ķenga) lūgšanu Latvijas vai tos pašu "vainīgo" labā noskaitīt.. vismaz jēga būtu... arī Dieva acīs..
30.11.2009 10:36
ZZ
par tiem kas tika izvirziti uz apbalvošanu kadel, kam rads utt. varat jautat iestazu vaditajiem, jo vinas pasas lema kadus cilvekus virzit, un ja kada nepieteica nevienu cilveku, tad ta iestade uzskata ka nav ko izvirzit-viss ir loti vienkarsi
30.11.2009 10:33
atbilde tuti -fruti
nejau visiem skolotajiem ir uzreiz jadod atzinības raksti, no katras iestādes 2-3, ko izvirza pati iestade
29.11.2009 21:58
tuti -fruti
viena atradās--tiešām laba skolotāja,bez komentāriem!!!!! bet vai vairāk skolotāju nav skolā------!!!!vot i abloms!!!!
29.11.2009 17:36
Kate, vecais
To zirgs-zetons Tev par labo saliidzinaajumu!
29.11.2009 12:15
zirgs
Ko te visi runā par kaut kādu dzeršanu?Vajag darīt tā, ka draugi iedzer priekšnieka kabinetā aiz aiztaisītām durvīm. Un viss ir kārtībā, neviens neceļ nekādas pretenzijas un neko nezina, jo viss notiek! Kur dogi, tur krančiem nav ko darīt!
28.11.2009 23:24
atbilde tuti-fruti, ges4@inbox.lv,
izradas ka jus neesat bijis pasakuma,kura tika apbalvota skolotaja no Ilukstes 1.vidusskolas sikaku informaciju var iegut majas lapa www.ilukste.lv
28.11.2009 12:48
Josifs, TP
to- Linda Iluukste kopsh zinaama laika peerk ne tikai deputaatus! Juss vareetu turpinaat teemu par Iluukstes sporta halli,pelbaseins jau ir lietojams!
27.11.2009 21:55
tuti-fruti, ges4@inbox.lv
dzīve kļuvusi interesantāka,pateicoties Latgales laikam,nu ko ,sarunas sit augstu vilni,vismaz šeit var uzzināt kaut ko par novadu,jo novada lapā-redz komentāri ir liegti!!!! gribejās redzēt apbalvoto vidū arī vairāk Ilūkstes 1.vsk. skolotājus,tāds priekšstats,ka te,kuru pēc ilga laika skolotāju pārbauda,novēro,analizē katru soli,tikai tad kādam ko iedod,skola ir pilna labu,talantīgu skolotāju,..........Dievs visu redz......un galu galā katrs skolotājs ir liela personība,katrs ir ielicis savu dvēseli,....tāpēc cienijamās -direktore-----mazā vietniece-----esat tik laipnas novērtējat savus kolēģus,,,,citādi ,ka nepienākas no kalna nokāpt,bet no kalna krist ir smagi------hi,hi!!!!!
27.11.2009 17:52
ErnaN
Internets nav anonīma vietne, to jau pat 1klasnieki zina! Un civilizētā valstī cilvēkam ir tiesības izteikt komentus it visur, arī internetā. Piekrītu, iepriekšējam autoram vai autorei, ka cilvēki ir reāli iebiedēti. Ja ne viņu, tad paņems pie dziesmas tuvinieku! Un kur lai nabaga cilvēks vēršaspēc palīdzības, ja LRlikumdošana ir sarakstīta tā, ka vari darīt, ko gribi, taisnību nekad nepanāksi ne tiesā, ne prokuratūrā, nemaz nerunājot par valsts un uzraugošo iestāžu prettiesiskām darbībām, par tiesisko pamatu, ko nav iespējams iegūt, lai ar valsts un pārraugošo, uzraugošo iestāžu darbību nodarīto kaitējumu privātpersonai sasniegtu atlīdzinājumu no valsts, tās iestādēm. Latvijas likumi tā sarakstīti - tos ir sarakstījusi mafija, kas tos pielieto savā labā- bezdarbības, terora un varas baudas labā. Likumu projektus, par ko jānobalso, vienmēr, caur Saeimu var dabūt cauri, jo tie - mākslinieciņi un sportisti, un sorosisti vispār neko no likumiem nesaprot, kā tie savstarpēji saistīti, kādas sekas iestājas vienā vai citā gadījumā privātpersonai. Likumu akti atgādina pasaku grāmatas. Bet to piemērošana atkarīga no prokuroriem, tiesnešiem, ierēdņiem, vienmēr var dot komandas, kā kuru likumu interpretēt. Varai vienmēr taisnība. Tā saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likumu ir uz vienu roku, iestādēm sadarbojoties pret privātpersonu. P.S.mans viedoklis. izsaku to ar satversmē noteiktām tiesībām.
27.11.2009 16:27
*)
Šeit var lasīt cilvēku domas par esošo situāciju novadā , ko reālajā dzīvē visi baidās izteikt. Un arī neizteiks, jo baidas par savām darba vietām.
27.11.2009 15:20
Linda, linda@latgaleslaiks.lv
Man ir kauns. Ļoti. To cilvēku vietā, kuri anonīmā interneta vidē prasti ķengājas (šeit nav runa par vārdu 'korupcija'), izmantojot katru iespēju, kad vien rakstā ir pieminēta Ilūkstes novada dome. Ja Jūsu rīcībā ir fakti par korupciju, iesniedziet tos tiesībsargājošām iestādēm. Šādas informācijas neziņošana arī ir sodāma, starp citu. Uzskatu šo diskusiju par izbeigtu. Ja pietiek drosmes, atsūtiet redakcijai savu viedokli publicēšanai.
27.11.2009 14:51
ErnaN
Korupcija ir lamuvārds?! Linda, jums pašai kauns nav?
27.11.2009 11:36
Linda, linda@latgaleslaiks.lv
Atgādinām ,ka rupjus komentārus redakcija dzēš. Tas ir rakstīts noteikumos. Iesaku komentētājiem ne tikai rakstīt, bet arī lasīt.
26.11.2009 19:25
ErnaN
Taisnība acīs kož! Ha...Bet dieviņš visu redz! i labi ka tā!
26.11.2009 19:22
ErnaN
jāāāāāā, cenzūra!!!! Vārda brīvība ilūkstē ir aizliegta!!!! Tas nu tiešām...nepatīkami komentāri tiek dzēsti!!! Jauki!!!
26.11.2009 18:10
NaLjanke, NaLjanke@inbox.lv
Tak skaisti ka pielaiž veselu baru un priecājaties sūdzties un izrādat savu nepatiku jo gan jau ka jūsu bērnu neielaida jo nebija vietas pie datora un kas tur slikts ka bibliotekā spēlē splēles? Kāda atšķirību kur tās spēlē mājās vai bibliotekā?
26.11.2009 16:34
Bibliotekāre-Zita, biblioteka@pilskalne.lv
Patīkami lasīt, ka ir pieminēta Pilskalnes bibliotēka, kas liecina par to, ka bibliotēka ir dzīva un darbība notiek. Bibliotēku tiešām apmeklē daudz bērnu, jo ciematā bērnu un jauniešu ir vairāk kā 70, no tiem 23 aktīvi piedalās „Bērnu žūrijā” .Nāk arī paši mazākie, dažreiz pat bez vecākiem, lai spēlētos bērnu rotaļu stūrītī, kas tapis pēc bibliotēkas rakstīta projekta līdzekļiem. Tur ir netikai grāmatas, bet arī rotaļlietas un spēles, ko bērni labprāt spēlē .Nepiekrītu (atbilde:):)) , ka neesmu uz vietas. Ja mazs bērns ir atnācis bez vecākiem kaut vai uz rotaļu stūrīti bez uzraudzības viņu atstāt nevar. Interneta pieeja ir brīva un bezmaksas, ja bērns ir atnācis spēles spēlēt nav pamata to liegt. Ir pieejami 7 datori un ja visi ir aizņemti, tad prioritāte tiek dota nopietnam darbam. Tā kā bērnu dabā ir draiskoties, kad ir vairāki kopā, tad lai nodrošinātu kārtību un drošību es vienmēr esmu uz vietas, jo esmu arī materiāli atbildīga.
26.11.2009 15:02
Vērotājs
Skumji,ka ir tik daudz aprobežotu cilvēku, kuri tik vien spēj, kā kritizēt un noniecināt citus. Cik daudz salkanuma!(Vienā komentārā bibliotekāres neesot, citā jau viņa blakus kabinetā.Tiec mammīt ar sevi skaidrībā) Viena daļa komentētāju ir nožēlojami un skaudīgi cilvēciņi.Nu ko lai dara?Galvenais neko nevajag uztvert nopietni. Turaties meitenes!
26.11.2009 13:28
atbilde:) :) :)
nē, bērnu pielaiž veselu baru, a biblotekāre sēž citā kabinetā.tas nav pasūtījums, bet gan realitāte, to zina daudzi
26.11.2009 10:59
Lasītājs
Visu saprotu, tikai nevaru saprast vienu, kā bērns piekļuva pie datora spēlēt spēles, ja nav bibliotekāra?Un cik es tur esmu bijis vienmēr tur ir bibliotekāre!!!Vai tik te nav "pasūtītais "uzbrauciens?Tas ir vienīgais kas tur vēl ir palicis!Viss cits jau noīsināts.....
26.11.2009 09:19
atbilde:) :) :)
izglītības un kultūras nodaļu vada viens cilvēks, tas man ir skaidrs bet ko dara lerums gramatvezu, ka nav pat rekini laikus skolam apmaksati un algas nepareizi sarekinatas, to tur doma ir par desmitu ka ari biblotekatu mums arī ir pārpārēm, pilskalnē nekad nevar savā vietā atrast, kad dēlam uzjautā ko darīja bibliotēkā, spēlēja spēles, bet turpinot sRUNU PRASU, VAI JUMS TĀ BIBLOTEKĀRE ĻAUJ VISU LAIKU SPĒLĒT, ATKLĀJAS, KA VIŅAS NEMAZ TUR NEESOT
26.11.2009 00:54
:):):)
Mīļais Latgales Laiks, mēs Jums esam ļoti pateicīgi par Ilūkstes novada dzīves atspoguļošanu.Tikai gribētos lai Jūs reizēm tuvāk paskatieties uz to, kas notiek Domē, jo tur...iet jautri. Speciālisti tur ir vareni.Vieni uzsit klaču, citi nesajēdz ko un kā dara, jo nav īsti darba pieredzes, bet ir tikai liels amats un liela varas kāre.Mums tiešām novadā nevajag cilvēkus ar darba pieredzēm.Piem.Skolu valdes nav joprojām,no tādiem konkursiem, un nevar nevienu izvēlēties.... Par to būtu biežāk jāraksta.Uzreiz visi zinātu, ka jāstrādā, nevis darba laikā jānodarbojas ar blakus lietām. Kritika, lai arī nedaudz anomīma der daudziem....
25.11.2009 21:11
Vietējais,
Mīļie tautieši,Ilūkstieši atverat acis-visi atzinības raksti tika pasniegti radiem un labiem draugiem,interesanti nostrādājot par domes šoferi nedaudz vairāk par divi gadi un jau pateicības raksts vai varbūt viņam par to kad viņš vairāk atrodas kultūras un izflītības nodaļā.Man reti sanāk ienāk uz to kabinetu bet viņš vairāk kārt tur atrodas.Droši vien Ilona viņam par to pateicības rakstu pasniedza.Pateicības rakstu vajadzēja pasniegt tam kurš piedalijās barikādēs 1991 gadā,palasiet ja nezinat. Gribētos Patrioti palabot iemācies latviski pareizi rakstīt un cik man zināms latviešu vārda nav- tak.
25.11.2009 18:43
lasītāja
Lūdzu rakstiet Laigales Laikā vairāk par IIūkstes novadu un tā ļaudīm!Citādi domāju, vai ir vērts pasūtīt avīzi, jo viss pārsvarā tik par Daugavpils novadu. Mēs te tagad kā atdalīti.Paskatieties Ilūkstes mājas lapā: visi veci ieraksti, nekur nav vietas izteikt savas domas .Sava pasaulīte te...un sava kārtība tagad...
25.11.2009 17:16
Linda, linda@latgaleslaiks.lv
Kārli, ziniet, tas nu ir par daudz! Es pati šodien biju Ilūkstē. Nezinu, ko jūs esat redzējis "iedzirdam", varbūt spogulī skatījāties. Bet "Latgales Laika" komanda gan strādāja, lai uzrakstītu par to, kas notiek Ilūkstes novadā, nevis dzēra.
25.11.2009 15:34
patriote
nē, lasot šo ****** komentāru nāk smiekls, raksta galīgi nedomjošs cilvēks, kas nav jau sen pie skaidrā saprāta. Novadā tiek svinēti represēto pasākumi, pensionāru balles, tur arī tiek iedzerts, tak jautājums, dome jau tos ir nodzirdījusi?????
25.11.2009 15:18
atbilde visiem TP
koziet un grauziet un daraties, tapat jus esat riktiga d....ar visu savu partijuTP
25.11.2009 13:58
Kaarlis, T>P
to ; atbilde; Bet kaapeec shodien bija jaaiedzirda :Latgales laiks:, tepat Iluukstee? Kaa teica Stjopa- ar visiem var sarunaat, pat ar Cibulska k-gu! Luuk taa!
25.11.2009 12:10
atbilde***
izskatās , ka būšu palaidis ko garām.vīna glāzes pacelšana ir lieta kas pieder pie etiķetes. pagājušogad biju un viss bija ok, laikam tad šoreiz kāds piedzērās. nevajag tak vienam visu vīnu izlakt, tad jau paliks par žūpām un uz tādiem pasākumiem dzērāji jau neiet. Šogad jelgavā tika svētki rīkoti 3 zālēs ar uzkodām, dzeramo, dejām utt.
25.11.2009 11:27
***
Kāpēc savā rakstā LL neminēja, ka jau otro gadu "preses zvaigzne" nodzirda savu novadu.... Mums ir vajadzīga dzērāju un muļķu tauta.
23.11.2009 19:32
novadnieks
Kāpēc Ilūkstes novada mājas lapas ir tik tukšas un ar novecojušu informāciju?Nav arī vieta, kur izteikt savas domas par aktuālām problēmām. Stāv kaut kāda veca informācija par Ornamentu...Vai kungiem bail, ka tauta pateiks savu viedokli? Bet šaubos, vai šos komentārus no domes kāds lasīs...
23.11.2009 17:48
vietējais
aizmirstiet par prēmijām, to sen nevienam nav. Taču apbalvoto vidū gribējās redzēt arī citu pagastu un Subates pilsētas čaklos darītājus!!!!!!
23.11.2009 15:18
Gudrīte
Tās laikam ir prēmijas!
23.11.2009 12:53
Unte, TP
Iluukstee tieshaam cenzuura,bet tas kaBebrenieshi sanjem visvairaak ir pareizi ,jo taa ir R----s Dzimtene ! PAR algu- kaut kas ir veel lielaaks! Miniet!
23.11.2009 11:17
es
Hello qqq ! Var jau arī izteikties, nav jau aizliegts. Vai Ilūkstē ir cenzūra? Par tām unikālajām algām es arī esmu dzirdējis . Pie tās krīzes 700 ls - xxxx Ls uz rokām vai tas nav par sālīti . Var jau būt ka tas viss ir blefs.
22.11.2009 21:10
qqq
hello x seit tiek runats par bebreni, kas ta nu
22.11.2009 09:31
x
Jūs tikai to tagad pamanījāt?????Tā ir un tā būs, tā tam jābūt jo mēs esam vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pārējie neko nenozīmē. Galvenais ka mums ir ļoti lielas algas bet pārējiem minimālās!
21.11.2009 16:08
ita
Jauki ir saņemt sava darba novērtējumu.Nav žēl, ka šie cilvēki saņēmuši atzinību. Tikai rodas iespaids, ka Bebrenē tika izvirzīti atzinībai tie, kas stāv tuvāk vadības silei.Bet ko lai saka tie, kas arī daudz labu darbu paveikuši pagasta labā, bet nav pamanīti? Vai iet un pašiem pieteikties? Izvirzīšana notiek slepus no kolektīva..