„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+7.0 °C
skaidrs laiks

Atļāva savienot amatus

Domes sēdē tika izskatīta vairāku amatpersonu amatu savienošana. Domes priekšsēdētāja vietniecei Ritai Strodei atļauts savienot domes priekšsēdētāja vietnieces amatu ar komisijas locekles amatu domes budžeta komisijā, valdes locekles amatu biedrībā “Slimnīcas atbalsta biedrība”, valdes locekles amatu biedrībā “Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs” un padomes locekles amatu Latgales plānošanas reģiona attīstības padomē.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

23.11.2009 09:02
...
Oi, oi! Vai tad nu gluži par velti tur darbosies.... un vai tad ārpus domē pavadītajām 8 stundām...
22.11.2009 22:43
Andrejs F, !!!!?????
A tu vispār zini vai par tiem amatiem vispār maksā ? Ir taču būtiska starpība - formāls amats sabiedriskā organizācijā vai Domes komisijā par velti vai direktora amats iestādē ar otru algu, kurā pēc līguma jāpavada 8 stundas ... vai nejūti starpību ???
20.11.2009 18:14
!!!!?????
Piecu amatu sagrābšanas dēļ kvalitāte neklibos???????Un vispār , kāpēc ka visur ir tāds bezdarbs visapkārt ,vai drīkst tā rīkoties sagrābot vienai personai visus izdevīgos amatus!!!!!!!!??????
20.11.2009 11:53
garoza
piecu amatu apvienošana! nu kā tā var, nu kā tā var... Laikam ļoti gudra!