„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+10.8 °C
skaidrs laiks

Matemātika izrādījās stiprāka par opozīcijas plāniem Aglonā

28. oktobrī Aglonā notika neveiksmīgs priekšsēdētāja gāšanas mēģinājums. Četri Aglonas novada domes deputāti bija vērsušies domē ar iesniegumu, kurā lūdza iekļaut domes sēdes darba kārtībā jautājumu par novada domes priekšsēdētāja Andra Badūna (LZS) atbrīvošanu no amata. Šo iesniegumu parakstījuši četri opozīcijas deputāti – Jānis Rutka (Aglonas TIC vadītājs), Vadims Krimans (TP, Līvānu slimnīcas direktors, sociālā aprūpes centra “Aglona” direktors un ģimenes ārsts), Didzis Vanags (TP, Aglonas internātvidusskolas direktors) un Iveta Soldāne (mūzikas skolotāja).

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.11.2009 12:09
Jānis, armiks.eva@inbox.lv
esmu deklarējies Aglonas novada teritorijā, bet nedzīvoju, tāpēc varu spriest objektīvi. Jauno priekšsēdi esmu rigtīgi izzinājis un sapratu, ka ir vīrs uz goda, tiešām spējīgs radoši, enerģiski, patiesi strādāt un to darīt sabiedrības labā, un ir tik žēl, ka tādam cilvēkam, ar tādām tomēr retām pozitīvām dotībām, var teikt, viņa kolēģi ļaunprātīgi neļauj novadam attīstīties. Tieši ar tādiem paņēmieniem, liekot "riteņos nūjas", ka tik viņam nesanāktu labāk par mums un tas nedrīkst notikt neskatoties ne uz ko, mēs kopumā Latvijā esam nokļuvuši baigā purvā. Ja mēs neļausim strādāt spējošiem cilvēkiem, ko manuprāt vēlas opozīcija Aglonā, mums gaišās nākotnes nav. Dārgie cilvēki mostieties, ir taču jāsaprot kur un kas jūs esat, nākat taču kopā ar labām domām, lai radītu pozitīvo, pieturētu viens otru, ja kur paklūpam. Tikai tā mēs visi būsim ieguvēji, nevis tikai atsevišķas personas. Es balsoju par taisnīgumu!