„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+15.5 °C
daži mākoņi

Dvietes bērnudārzs darbojas kā liela ģimene

Dvietes pagasta pārvaldes ēkā vērojamā dzīvība un rosība kā skudru pūznī, jo pirms trim mēnešiem šeit izveidoja Ilūkstes pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaniņš” Dvietes pirmsskolas grupas filiāli. “Esam kā viena liela ģimene – 15 bērni, audzinātāja un auklīte,” “Latgales Laikam” uzsver Dvietes pirmsskolas grupas filiāles skolotāja Vita Pokšāne.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

26.12.2009 16:46
Inese
Nejauši gadījās izlasīt šos komentārus. Neesmu ne skaudīga, ne nenovīdīga kā to saka Jolanta, bet arī man ir kas sakāms. Lai vairs sen neesmu dvietiete, manas siltākās atmiņas vienmēr būs par Dvieti un tās mazo skoliņu, kuru šogad ar vieglu roku "nogalināja". "' Šoruden ciemojoties Dvietē, nevarēju novaldīt asaras, skatoties uz skolu, kura devusi pamatu visai manai turpmākajai dzīvei. Paldies gribu pateikt visforšākajiem skolotājiem - Astrīdai Skuķei, Annai Barkovskai, Helēnai Barkānei, Aijai Okmanei, Virgīnijai Fjodorovai, Vitai Stapkevičai. Man no sirds žēl, ka jums jāpārdzīvo šis pazemojums. Lasot komentārus, varu pateikt, ka nav dūmu bez uguns... Arī es esmu dzirdējusi kā šajos juku laikos roka roku mazgājusi, kā daži pamanījušies izvairīties no biržas sola un iegūt jaunus amatus pagastā, paturot tuvumā sev noderīgākos. Dievs nav mazais bērns. Katrs saņems pēc nopelniem, arī tie kas pielika roku manas skolas nogalināšanā. Viegli bija likvidēt to, ko paši nebija radījuši.
14.12.2009 21:42
Anita
Nu, jā, kā tik LL parādās kāds raksts par Ilūksti vai novadu, tā komentāru birums! Cilvēki mīļie, jums vēl nav apnicis visā redzēt tikai slikto? Man tagad skaidrs, kāpēc tieši mūs piemeklējusi tāda krīze - paši vien to esam pelnījuši par citu "apriešanu"!
14.12.2009 10:36
Jolanta, julesh@inbox.lv
Lasot internetā atsauksmes par jebkuru rakstu , man kļūst nelabi, cik mēs latvieši esam skaudīgi un nnenovīdīgi, lai pateiktu patiesību acīs mēs mūždien slēpjamies. Ar Vitu kopā esmu nostrādājusi 5 gadus ( no 8 Dvietē nostrādātajiem gadiem) Viņa ar bērniem strādā pēc labākās sirdsapziņas un tā nav viņas vaina ka Pilskalnē un Ilūkstē nav viņai darba. Daudz ilgāk pazīstu Vitu kā cilvēku manuprāt es pati varētu no vinās mācīties uzņēmību darīt daudzus darbus, pieklājīga un ar normālu runas veidu! Novēlu Vitai vēl ilgus gadus strādāt un palīdzēt vecākiem ievadīt vinū atvases skolas dzīvē! lai veicas!
11.12.2009 10:16
bai
Cilvēki beidziet riet! Ja jau būtu Dvietē kāds ar izglītību šādu ,tad arī noteikt strādātu! Nav jau tas skolotāja darbs tik salds ,ka vajag šitā skaust! Izturēt šito interneta riešanu arī vajag mācēt! Strādā Vita un esi kā vienmēr līmenī!!!
10.12.2009 22:27
latgale
Cilvēki mīļie, to jau varēja paredzēt, es uzreiz, tikko izlasīju rakstu, nodomāju - cik tad būs to skauģu... un re ku viņi ir. Lai jau vāvuļo, ja viņiem no tā ir prieks, tie ir cilvēki, kas neredz vai nevēlas redzēt sev apkārt ko labu un dzīvo ar devīzi "man slikti, lai arī tev tā būtu". Nožēlojami. Bet tu, Vita, turpini mācīt bērņukus, tev tas labi padodas!!!
10.12.2009 21:19
Vita(skolotāja)
Liels paldies par "labiem vārdiem!" Dvietē strādāju jau 5 gadus, arī skolā biju strādājusi. Ja kaut kas nepatīk, atnāciet un pasakiet man personīgi.Sanāk tā, ka skolotāji no Dvietes nedrīkst braukt uz Ilūksti strādāt? Mēs esam vienā novadā un man ir pilnīgas tiesības to darīt. Ne jau manas vainas dēļ foršie skolotāji palika bez darba.
09.12.2009 16:19
@@@@
ko ta jus brinaties, deputata sieva, jau sen no makona malas raugas, vina nekad ar ipasu gudribu nav izcelusies, bet strada bernudarza
08.12.2009 18:10
dvietiete
aizmirsu piebilst, ka draudzene kura strada pirmsskola, ir vel nekulturalaka
08.12.2009 18:08
dvietiete
man vina ari riebj, baigi kruto telo, nav saskarsmes kulturas,nu nekadas ta runaju, jo ta ir vinas leksika, domaju ka pirmsskolas skolotajai drusku jadoma par savam runas manierem
08.12.2009 17:04
111
kas tad nu? par smiekliem, tas ir tadel, ka tur strada, neprofesionele, bet Dviete ir normali skolotaji, bet vini ir birza, jo janodrosina vieta Pilskalnei
08.12.2009 16:44
:)
Hā-hā,Ha-ha-hā........
05.12.2009 18:58
To Jautājumi!
Varbūt tāpēc, ka šiem visiem Dvietes skolotājiem nav pirmsskolas skolotājas diploma, lai viņi varētu to darīt...
04.12.2009 21:05
atbilde jautajumiem
Vai tev vēl nav skaidrs kāpēc........Nevienu tas neinteresē,visiem vienalga.Necel paniku.Vieniem ir krīze,citiem nav.Un punkts.
03.12.2009 16:18
Jautājumi!
Netieku skaidrībā, kāpēc nestrādā vietējā skolotāja, bet brauc no Pilskalnes?Tik daudz Dvietē skolotāju, kas tagad ir bez darba!!!!UN.Vai kāds no daudzajiem grāmatvežiem ir parēķinājis cik maksā ēdiena vizināšana?????KRĪZE mīļie ,KRĪZE......