„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+9.8 °C
daļēji mākoņains

Pašvaldības policija strādā “operatīvāk” nekā sniega tīrītāji

Sliktie laika apstākļi pirms svētkiem daudziem sabojāja noskaņojumu. Uz apledojušajām ietvēm traumas guvis ne viens vien gājējs, ar dažādām traumām Daugavpils reģionālajā slimnīcā svētku dienās vērsušies apmēram 150 pacienti. Arī pašvaldības dienestiem darba netrūka, taču tie ar saviem pienākumiem esot tikuši galā, uzskata Daugavpils domes izpilddirektora p.i. Jevgeņijs Hlopoks. 28. janvāra preses konferencē viņš atzina, ka sliktie laika apstākļi īsi pirms Ziemassvētkiem parādījuši pašvaldības komunālo dienestu vājās puses, kas tiks ņemtas vērā, gatavojoties Jaunā gada sagaidīšanai.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

31.12.2009 14:33
s.v.
Algas taču vajag sev kaut kādā veidā pelnīt? Visas pilsētas ietves bija apledojušas un par to atbildīgām iestādēm nebija nekādas daļas. Tur otrādāk, nauda jātērē. Abpusējs absubs- cik vieni '" aši " strādā,cik otri neveikli un " pie vienas vietas",lai lauž rokas un kājas. Savs labums slimnīcām. Laimīgu Jauno gadu!