„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+7.0 °C
skaidrs laiks

Ja būtu asfaltēts ceļš, būtu pavisam cita dzīve

Paplašinātajā Ilūkstes novadā no 13. augusta Bebrenes pagasta pārvaldes vadītājas amatā strādā Benita Štrausa. Viņa amatam pašvaldībā piekritusi Bebrenes un bebreniešu dēļ, kuri viņu ieteikuši. Pārvaldes vadītājs strādā tepat uz vietas, un visi nāk pie viņa ar savām problēmām un sāpēm, bet ar saviem priekiem kāds atnāk ļoti reti.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

08.01.2010 16:26
Oi-oi
Par ko ir šis raksts, bet par ko izvēršas diskusija. Vai ar mūsu sabiedrību tiešām nav labi? Lasīt vairs nemākam? Tad ko vispār mēs šeit vēlamies panākt? Nebūsim taču tik prasti un smieklīgi...
08.01.2010 15:54
atb
Bet varbūt ta kolēģite ir zinoša, kāpēc uzreiz apriet?
06.01.2010 21:58
atbilde-atbildei!!!!
piekrītu,tad kāds ir šis speciālists-vārds un uzvārds--neviens nezina,tāda noslēpumainība,un pie tam konkurss jau sen noslēdzies ,bet cilvēks tiek atrasts tikai pēc diviem mēnešiem,laikam jauna metode!!!!un vispār mums ir deputātu saime,kāpēc tie neko nelemj,tāda sajūta,ka viņiem nav teikšanas,jo pat nav informēti,kādi kokursi notiek!!!!!!
06.01.2010 16:23
atbilde-atbildei
Mums jau novadā nav savu speciālistu, kas būtu spējīgi strādāt, tāpēc vajag no izpilddirektores bijušās darba vietas ielikt kolēģīti darbā.....
06.01.2010 07:44
atbilde-smiekligi
skiet ka visu jus neziniet si meitene piedalijas konkursa
05.01.2010 22:54
smiekligi, ges4@inbox.lv
var apsveikt novadu ar jaunu izglītības speciālistu!!!! konkursi tiek izsludināti,bet cilvēku atrod pēc tam-pirms izķidā ,tos kas piedalījās-----tad seko klusuma mēneši---un tad ieliek cilvēku,kurš pat konkursā nepiedalījās!!!! vienreizēja metode,domāju,ka novada cilvēkiem būtu jāzina,kādas vakances ir domē,konkursi,rezultāti,un galu galā,mums ir savi cilvēki novadā,kas labi var strādāt....bet nekā mēs liksim ko gribēsim paši....ar tādu lozungu strādā mūsu domes izglītotās meitenes L un I,bet R piebalso!!!!neklusējiet,bet izsakiet savu viedokli----mēs novada cilvēki esam spēks,bet nevis dažas kukažas!!!!!
31.12.2009 13:24
Pičuks
Benita Štrausa savā komentārā ir mazliet kļūdījusies, nosaucot Dvietes palienu par skaistāko vietu! Skaistākā vieta novadā ir un paliks Pilskalnes Siguldiņa.